16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Είναι γεγονός! Η Ubisoft λανσάρει το Skull and Bones στις 8 Νοεμβρίου

    Μετά από αρκετή ταλαιπωρία χρόνων, το πολυαναμενόμενο Skull and Bones, το live-service πειρατικό παιχνίδι της Ubisoft, απέκτησε επιτέλους ημερομηνία κυκλοφορίας. Η εταιρεία ανάπτυξης, σε πρόσφατο event, έριξε λίγο φως στον επερχόμενο τίτλο, ο οποίος παίρνει πλέον «σάρκα και οστά» στα νερά του Ινδικού Ωκεανού.

    Η εποχή που τοποθετείται είναι η λεγόμενη «χρυσή εποχή» της πειρατείας και οι παίκτες θα ξεκινήσουν από ένα νησί, προσπαθώντας να χτίσουν τη φήμη τους και να γίνουν κορυφαίοι πειρατές των θαλασσών. Παράλληλα, οι παίκτες θα μπορούν να εμπλακούν σε πάσης φύσεως δραστηριότητες, όπως το looting, το κυνήγι άλλων πειρατών και θησαυρού, προκειμένου να ανεβάσουν το infamy, που φαίνεται να παίζει καταλυτικό ρόλο στο παιχνίδι.

    Όσο πιο υψηλό είναι το infamy, τόσο μεγαλύτερη είναι και η επιβράβευση που κερδίζει ο παίκτης από τα contracts. Όπως έγινε γνωστό, όλες οι δραστηριότητες είναι φτιαγμένες για solo gaming, αλλά οι developers δίνουν μεγάλη έμφαση στο social game, που επιτρέπει στους παίκτες να μπαίνουν σε group, για να αντιμετωπίσουν δύσκολους εχθρούς.

    Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το gameplay που ακολουθεί:

    Το Skull and Bones θα είναι διαθέσιμο σε Xbox Series S / X, PlayStation 5, PC, Stadia και Luna στις 8 Νοεμβρίου.

    Διαβάστε επίσης:

    Δεύτερη αναβολή για το Forspoken! Νέα ημερομηνία κυκλοφορίας ανακοίνωσε η Square Enix

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles