12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Είστε έτοιμοι για απογείωση με τη νέα συλλογή των πιο cool gaming προϊόντων της IKEA;

    Κάθε gamer αναζητάει το δικό του sweet spot, το μέρος στο σπίτι που θα μπορεί όχι μόνο να απολαμβάνει τα αγαπημένα του games, αλλά και να αράζει ύστερα από τα πολύωρα gaming sessions του κάνοντας chat με το υπόλοιπο team. H ΙΚΕΑ πριν από λίγο καιρό έβαλε μπροστά τα μεγάλα όπλα και σε συνεργασία με την ROG (Republic of Gamers) σχεδίασε και δημιούργησε μια συλλογή, η οποία μοιάζει να έχει ξεπηδήσει μέσα από τα καλύτερα όνειρα των φανατικών gamers!

    Με έπιπλα που προσφέρουν άνεση και εργονομία και αξεσουάρ που διακρίνονται για τη gaming φινέτσα  τους, κάθε gamer μπορεί να δημιουργήσει την απόλυτη gaming γωνιά στο σπίτι, είτε ανήκει του αρέσει το casual gaming, είτε ανήκει στους Pro παίκτες! Μάλιστα, οι αυθεντικές προτάσεις της IKEA έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν με δύο τρόπους, καθώς από τη μία μπορούν να λειτουργήσουν το πρωί ως ένας χώρος για εργασία και το βράδυ να μετατραπούν σε ένα πλήρες λειτουργικό gaming corner.

     

    Η συνεργασία της IKEA και της ROG έδωσε πνοή σε 5 οικογένειες προϊόντων – UPPSPEL, HUVUDSPELARE, UTESPELARE, MATCHSPEL και LÅNESPELAR, οι οποίες περιλαμβάνουν μια ευρεία γκάμα αξεσουάρ και επίπλων με gaming φιλοσοφία, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες και τα θέλω ακόμη και των πιο απαιτητικών παικτών. Εκτός από ένα εργνομικό γραφεί και ειδικά σχεδιασμένες καρέκλες gaming, οι gamers μπορούν να βρουν ξεκούραστα μαξιλάρια και απίθανα λειτουργικά αξεσουάρ, τα οποία αναμένεται να εκτοξεύσουν την αδρεναλίνη τους στα ύψη. Σύμφωνα με τον σχειδαστή της IKEA, Jon Karlsson, «Οι gamers μένουν καθιστοί για αρκετές ώρες, περισσότερες ακόμα και από εκείνους που δουλεύουν σε γραφείο. Θέλουμε τα προϊόντα μας να προσφέρουν καλύτερη εργονομία και λειτουργικότητα, έτσι ώστε οι gamers να μπορούν να γίνουν ακόμα καλύτεροι σε αυτό που κάνουν, χωρίς να καταπονούν το σώμα τους – βασικά να γίνουν πρωταθλητές».

    Ανακαλύψτε τη νέα σειρά gaming προϊόντων ΙΚΕΑ στα φυσικά καταστήματα ή το IKEA.gr και πείτε «game on»!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles