16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Εκδήλωση για την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου με παρουσιαστή τον Σωτήρη Καλυβάτση

    Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τρίτης, 9 Φεβρουαρίου 2016 στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, όπου έμπειροι και εξειδικευμένοι ομιλητές σε θέματα Ασφάλειας και Θετικής Χρήσης του Διαδικτύου, από την Ελλάδα και την Κύπρο, έχουν προσκληθεί να μιλήσουν σε 800 έφηβους και τους συνοδούς τους, μεταφέροντας το μήνυμα ότι εναπόκειται σε όλους μας να συμβάλουμε στην προσπάθεια για ένα ωφέλιμο και θετικό διαδικτυακό περιβάλλον. Κεντρικό θέμα της φετινής Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου είναι το “Ανάλαβε δράση για ένα καλύτερο Διαδίκτυο” (“Play your part for a better Internet”), τόσο για ενήλικες αλλά και για παιδιά.

    Παρουσιαστής της εκδήλωσης θα είναι ο γνωστός ηθοποιός Σωτήρης Καλυβάτσης ο οποίος θα προσπαθήσει να προσδώσει στην όλη εκδήλωση ένα εορταστικό κλίμα, μεταδίδοντας έτσι στα παιδιά τον απαραίτητο ενθουσιασμό που χρειάζεται για την –προς όφελος τους- σωστή ενασχόληση με το Διαδίκτυο. Παράλληλα, οι ομιλίες, που αποτελούν το βασικό υλικό της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου, θα είναι επικεντρωμένες στην ασφάλεια, τους κινδύνους, τις δεξιότητες και τη σωστή χρήση του διαδικτύου.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο των εορτασμών του Κυπριακού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου CyberEthics, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Connecting Europe Facility της Ευρωπαϊκής Ένωσης και με κύριο διοργανωτή την MTN.

    cyberethics mtn

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles