19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    «Εκεί που Ζούμε»: Στη μεγάλη οθόνη το βιβλίο του Χρίστου Κυθρεώτη

    Το γνωστό βιβλίο του βραβευμένου Χρίστου Κυθρεώτη από τις εκδόσεις Πατάκη, «Εκεί που Ζούμε», παίρνει σάρκα και οστά στις οθόνες των κινηματογράφων σε σενάριο και σκηνοθεσία του καταξιωμένου κινηματογραφιστή Σωτήρη Γκορίτσα, και με τη στήριξη της εταιρείας διαφήμισης και επικοινωνίας The Newtons Laboratory σε ρόλο συμπαραγωγής.

    Η The Newtons Laboratory, γνωστή για τις δημιουργικές καμπάνιες επικοινωνίας που «πρωταγωνιστούν» στην ελληνική αγορά, δίνει βήμα στην τέχνη και στηρίζει πλέον έμπρακτα με παραγωγές έργα που αξίζουν να βγουν στο φως και να τα απολαύσει το κοινό. Στην προκειμένη περίπτωση, η ταινία «ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ» είναι η αφήγηση της ημέρας των γενεθλίων ενός νεαρού δικηγόρου που έρχεται αντιμέτωπος με τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της ζωής και των υποχρεώσεων του ως ενήλικας εργαζόμενος, φίλος, οικογενειάρχης και άνθρωπος.

    Οι πρωταγωνιστές της επερχόμενης ταινίας «ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ» είναι μεταξύ άλλων ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος, ο Στέλιος Μάινας, ο Μάκης Παπαδημητρίου, η Μαρία Καλλιμάνη, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, η Λένα Κιτσοπούλου.

    Η παραγωγή της ταινίας είναι μια δημιουργική σύμπραξη της Black Tree του Ηρακλή Μαυροειδή (Τα μήλα, Κυνόδοντας, Attenberg) και της The Newtons Laboratory με συμπαραγωγή του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου (ΕΚΚ) και της εταιρείας Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση (ΕΡΤ), η μουσική είναι του Νίκου Πορτοκάλογλου, η διεύθυνση φωτογραφίας του Διονύση Ευθυμιόπουλου, ενώ την διανομή της ταινίας στους κινηματογράφους έχει αναλάβει η εταιρεία FEELGOOD.

    Διαβάστε επίσης:

    Αποσύρεται από την υποκριτική ο Τζιμ Κάρεϊ

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles