18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Έκλεισε; Αυτό είναι το νέο HTC One

    Ο evleaks και ο περίφημος λογαριασμός του στο twitter διαρρέουν μία φωτό του HTC One (αυτό φαίνεται ότι είναι το τελικό όνομα του HTC M7) που φαίνεται ότι είναι επίσημη.

    Λίγες μέρες πριν την επίσημη ανακοίνωση της συσκευής σε events που έχει προγραμματίσει η HTC στις 19 Φεβρουαρίου σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη, το HTC One φαίνεται ότι δε μας κρύβει πλέον κανένα μυστικό.

    Από τη φωτογραφία άξια σχολιασμού είναι, η ομοιότητα, κατά κάποιους, της συσκευής με το iPhone 5, οι “γρίλιες” των ηχείων στο πάνω και το κάτω μέρος της, καθώς και η ύπαρξη δύο πλήκτρων κάτω από την οθόνη, των “back” και “home”.

    Όσο για τα specs της συσκευής, να αναφέρουμε και πάλι τις πληροφορίες που μιλούν για οθόνη 4,7 ιντσών ανάλυσης 1080p με pixel density 468ppi, τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm APQ8064 στο 1.7GHz, 2GB RAM, “ultrapixel” κάμερα των 13MPixels (για την οποία έχει διαρρεύσει ήδη φωτογραφία στο Flickr), αλλά και Android 4.2 με την τελευταία έκδοση του UI HTC Sense 5.0.

    Περισσότερα την Τρίτη από το Λονδίνο και το Γιώργο Ιωσηφίδη του digitallife.gr που θα δώσει το “παρών” στην εκδήλωση της HTC στην Ευρώπη.

    Πηγές: GSM ArenaPocket Lint

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles