18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Έκλεισε ο λογαριασμός του PornHub στο Instagram

    Ένα εξαιρετικά δημοφιλή λογαριασμό, αυτόν του PornHub πήρε την απόφαση να αφαιρέσει το Instagram, εξαιτίας των μεγάλων πιέσεων που δέχτηκε από campaigners που εναντιώνονται στην περαιτέρω ανάπτυξη του site.

    Τα νέα έγιναν γνωστά από το Variety, το οποίο αναφέρει ότι τη στιγμή που κατέβηκε ο λογαριασμός, το Instagram του PornHub απαριθμούσε 13.1 εκατ. ακολούθους και 6.200 αναρτήσεις. Ο λογαριασμός πόσταρε safe-for-work περιεχόμενο που προωθούσε ποικίλα videos του PornHub και performers. Φυσικά, το PornHub ακόμα διαθέτει δημοφιλείς λογαριασμούς σε άλλες πλατφόρμες όπως το Twitter.

    Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο γιατί η Meta αποφάσισε να κατεβάσει το λογαριασμό, όμως σχετικά screenshots που μοιράστηκε η πολέμιος του site anti-PornHub Laila Mickelwait αναφέρουν ότι ο λογαριασμός αφαιρέθηκε γιατί παραβίαζε τους κανόνες της κοινότητας του Instagram.

    H Mickelwait έχει δημιουργήσει το “TraffickingHub”, μια ομάδα που έχει ως βασικό σκοπό να κλείσει το Pornhub, επιθυμώντας τα στελέχη του να λογοδοτήσουν γιατί κερδίζουν χρήματα εκμεταλλευόμενοι σοβαρά προβλήματα, όπως οι βιασμοί ή η κακοποίηση παιδιών.

    Διαβάστε επίσης:

    Samsung Galaxy XCover6 Pro: «To die-hard smartphone»!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles