19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Εκπέμπει η Νέα Ελληνική Ραδιοφωνία Ίντερνετ και Τηλεόραση (ΝΕΡΙΤ) και ξεκινά το πρόγραμμά της με ένα… διάγγελμα

    Να λοιπόν που η ΝΕΡΙΤ, η Νέα Ελληνική Ραδιοφωνία, Ίντερνετ και Τηλεόραση είναι ήδη εδώ, ως ένα “restart” της ΕΡΤ και το σήμα της μεταδίδεται ήδη από τα κανάλια 48 και 52. Στην οθόνη σας, όσοι συντονιστείτε, θα δείτε τις γνωστές χρωματιστές γραμμές που σημαίνει πως δεν υπάρχει ακόμα διαθέσιμο πρόγραμμα και την ένδειξη της ΝΕΡΙΤ.

    nerit-thumb-large

    Ο νέος φορέας που θα αποτελέσει την κρατική τηλεόραση, ραδιοφωνία και ίντερνετ φαίνεται να έχει ήδη ενταχθεί στο «μπουκέτο» της Digea, κάτι που κάνει αρκετούς να εξανίστανται καθώς ο νέος φορέας, δεν φαίνεται να έχει ιδρυθεί επίσημα. Η πρώτη μετάδοση της ΝΕΡΙΤ, θα είναι το διάγγελμα του Πρωθυπουργού απόψε το απόγευμα, λίγο πριν τη συνάντησή του με τους κυβερνητικούς του ετέρους, συνάντηση που αναμένουν όλοι με ενδιαφέρον για να διαπιστώσουν αν η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές ή όχι.

    E9AFC6B528C4D6E7741801242DE9BCA3

    Το να ξεκινάς το πρόγραμμά σου ως τηλεοπτικός φορέας με ένα διάγγελμα, δεν το λες και «καλό» και αναμένουμε περισσότερες εξελίξεις σε σχέση με το γεγονός ότι θα εκπέμψει ένα κανάλι  που δεν υφίσταται νομικά, ενώ ισχυρές είναι οι αντιδράσεις  των συνδικαλιστών της πρώην (πια) ΕΡΤ.

    Ας ελπίσουμε πως άλλη μία φορά δεν θα γίνει «μία τρύπα στη ΝΕΡΙΤ», όπως λέει ένας φίλος, ο Βαγγέλης, καθώς, μπορεί η ΝΕΡΙΤ να έχει μέσα στον τίτλο της τη δραστηριότητα του Ίντερνετ, αλλά ακόμα, domain δεν έχει

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles