20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Όταν δεν φτάνει μόνο η «αποφασιστικότητα». Η γκάφα του nerit.gr και της Νέας ΕΡΤ

    Το στόρι το έχετε ακούσει πολλάκις. Η ΕΡΤ, η Δημόσια Τηλεόραση και Ραδιόφωνο, δεν υπάρχει πια. Επισήμως. Γιατί ανεπισήμως, παρά τις «διώξεις» και τις απειλές, αρκετοί ιστότοποι αναπαράγουν το πρόγραμμα των εργαζομένων της ΕΡΤ, ενώ φήμες θέλουν κατοίκους κάποιων περιοχών της περιφέρειας να έχουν «στήσει» ξανά τις κεραίες. Επειδή, όμως, τα business plans, εκτός από αποφασιστικότητα, θέλουν και στοιχειώδη σχεδιασμό, να που η απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει την ΕΡΤ και να ανακοινώσει τη λειτουργία της ΝΕΡΙΤ, εγκαινιάστηκε από ένα απίστευτο fail. Κανείς από τους σχεδιαστές του εγχειρήματος, δεν είχε μεριμνήσει ώστε να κατοχυρώσει το domain της ΝΕΡΙΤ. Έτσι, ένας ιδιώτης κατοχύρωσε το nerit.gr, ιδιώτης που συνδέεται με το news aggregator Τρωκτικό και η ιστοσελίδα, δείχνει αυτό:

    nerit

    Το επικό fail της κυβέρνησης με το domain nerit.gr, το διαβάσαμε πρώτη φορά στο The Insider και ήρθε η στιγμή η είδηση να πάρει και τη δημόσια προβολή που της αξίζει μέσω του πρακτορείου Bloomberg, εδώ.

    Αν αναρωτιέστε για την pitsaria-pou-eskise.gr θυμηθείτε την αναφορά του πρωθυπουργού στην επιτυχημένη επαγγελματική πορεία του ως διαχεριστής πιτσαρίας στα φοιτητικά του χρόνια και κάνετε την αναγωγή που θέλετε.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles