18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Elon Musk: Ανοίγει εστιατόριο Tesla με σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων

    Πριν από 4 περίπου χρόνια, ο Elon Musk είχε εκφράσει στο Twitter την πρόθεσή του να ανοίξει ένα “roller skates και rock” εστιατόριο, το οποίο θα μπορούσε να ενισχύσει το δίκτυο σταθμών φόρτισης για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

    Τώρα, ο πάμπλουτος επιχειρηματίας μάλλον φτάνει ένα βήμα πιο κοντά στην πραγματοποιήσει του πλάνου, αφού στις 19 Μαΐου η Tesla κατέθεσε τα σχετικά έγγραφα στις αρμόδιες υπηρεσίες του Los Angeles, προκειμένου να ανοίξει στο Hollywood ένα εστιατόριο που θα λειτουργεί όλο το εικοσιτετράωρο.

    Σύμφωνα με το Electrek, το εστιατόριο του Musk θα φιλοξενηθεί σε μια τεράστια έκταση και υπάρχουν σχέδια για ένα drive-in σινεμά και ένα υπερδίκτυο φορτιστών. Το εστιατόριο θα διαθέτει περίπου 200 καθίσματα στο εσωτερικό και το εξωτερικό του, ενώ θα υπάρχει δυνατότητα το φαγητό να παραδοθεί σε πακέτο στο αυτοκίνητο. Το εστιατόριο της Tesla θα βρίσκεται συγκεκριμένα στη Santa Monica, ωστόσο η έκταση θα ανοίξει το Φεβρουάριο ως χώρος φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων. Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες προς το παρόν για τα εγκαίνια ή το menu, ενώ η Tesla δεν έχει προχωρήσει σε κάποιο σχόλιο.

    Ο Musk σε παλαιότερο tweet είχε αναφέρει ότι επιθυμεί να ανοίξει ένα old-school drive-in με roller skates, ενώ οι επισκέπτες θα μπορούν να πληρώσουν και με κρυπτονομίσματα.

    Διαβάστε επίσης:

    Για σεξουαλική παρενόχληση σε αεροσυνοδό κατηγορείται ο Elon Musk

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles