21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Elon Musk, CEO Tesla: Η Apple είναι το νεκροταφείο της Tesla!

    Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας και διευθύνων σύμβουλος της Tesla, Elon Musk, χαρακτήρισε την Apple “νεκροταφείο της Tesla”, λαμβάνοντας αφορμή από ορισμένες από τις τελευταίες προσλήψεις της εταιρείας, που αφορούν άτομα που είχαν πρόσφατα απολυθεί από την Tesla.

    elon musk

    Σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt, ο Elon Musk παρουσιάστηκε ιδιαίτερα χλευαστικός ως προς το γεγονός ότι η Apple έχει προσλάβει κάποιους μηχανικούς που εργαζόταν προηγουμένως στην Tesla, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: “Αν δεν τα καταφέρεις στην Tesla, μπορείς να πας να δουλέψεις στην Apple. Δεν κάνω πλάκα!”.

    Απέρριψε επίσης την άποψη ότι η Apple θα μπορούσε να αποτελέσει ένα σοβαρό ανταγωνιστή της εταιρείας του στην αγορά του αυτοκινήτου, εν μέσω φημών που θέλουν το Cupertino να ετοιμάζει το δικό του ηλεκτρικό αυτοκίνητο στο πλαίσιο του Project Titan της εταιρείας, το οποίο θα είναι έτοιμο έως το 2019.

    “Έχετε δει ποτέ ένα Apple Watch;” σημείωσε γελώντας ο Musk. “Όχι, σοβαρά. Είναι καλό που η Apple κινείται και επενδύει προς αυτή την κατεύθυνση. Αλλά τα αυτοκίνητα είναι κάτι πολύ περίπλοκο σε σύγκριση με τα κινητά ή τα smartwatches. Δεν μπορείς ακριβώς να πας σε έναν προμηθευτή όπως η Foxconn και να του πεις: Φτιάξε μου ένα αυτοκίνητο”.

    Οι πληροφορίες σχετικά με προσλήψεις πρώην στελεχών της Tesla από την Apple έχουν κυκλοφορήσει από το Reuters μετά από αναζήτηση σε Linkedin προφίλ, που αποδεικνύει ότι πάνω από 60 πρώην στελέχη της εταιρείας του Elon Musk δουλεύουν τώρα για το Cupertino.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles