21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Elon Musk: Προσέλαβε διάσημο hacker για να “νοικοκυρέψει” το Twitter

    Είναι νέος, εξαιρετικά ικανός προγραμματιστής και διαβόητος hacker. Ο George Hotz, γνωστός jailbreaker του iPhone, πριν λίγες μέρες προσελήφθη από το δισεκατομμυριούχο Elon Musk για να φτιάξει την αναζήτηση στο Twitter, όπως έγινε γνωστό.

    Ο Hotz άρχισε να απασχολεί τη δημοσιότητα σε ηλικία 17 ετών, όταν έγινε το πρώτο άτομο που κατάφερε να αφαιρέσει το κλείδωμα της SIM σε iPhone. Μετά από αυτό, παράκαμψε την ασφάλεια του PlayStation 3 και ίδρυσε την AI startup comma.ai για να εργαστεί πάνω στην τεχνολογία αυτοματισμού οχημάτων. Παρόλα αυτά, το να φτιάξει το search στο Twitter μπορεί να αποβεί η μεγαλύτερη πρόκληση που έχει αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής.


    Ο Hotz επιβεβαίωσε ότι ξεκίνησε να συνεργάζεται με το γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης στις 19 Νοεμβρίου και το χρονικό διάστημα που έχει στη διάθεσή του είναι 12 εβδομάδες. Ο hacker φέρεται να εξασφάλισε μια θέση στην εταιρεία όταν εξέφρασε ανοιχτά την υποστήριξή του στο Elon Musk την περίοδο που ανακοίνωσε τις νέες «hardcore» απαιτήσεις του από τους υπαλλήλους της εταιρείας. Αυτό που ακολούθησε ήταν μια προσφορά εργασίας από το Hotz στο Twitter, με αντάλλαγμα τα έξοδα διαβίωσης για 12 εβδομάδες στο San Francisco. Προφανώς ο Musk και ενθουσιάστηκε με την πρόταση και αναμένουμε τα αποτελέσματα που θα πετύχει ο hacker μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.

    Διαβάστε επίσης:

    Madonna: Μεταμορφώθηκε σε avatar και το TikTok… παραληρεί με τη γκάφα της

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles