23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Elon Musk: Τέλος το δωρεάν φαγητό για τους εργαζομένους στο twitter

    Από τη στιγμή που ο Elon Musk πάτησε το πόδι του στο Twitter, έχει φέρει σαρωτικές αλλαγές, καθώς αρκετοί ήταν αυτοί που έχασαν τις θέσεις τους και νέες συνδρομές έκαναν την εμφάνισή τους για να αυξηθούν τα έσοδα της εταιρείας.

    Ο δισεκατομμυριούχος όμως επιχειρηματίας δε σταματά εδώ. Προκειμένου να μειώσει τα έξοδα του δημοφιλούς μέσου, αποφάσισε να κόψει το φαγητό των εργαζομένων, αφού στοιχίζει αρκετά χωρίς ουσιαστικό λόγο, σύμφωνα με τον ίδιο. Συγκεκριμένα, χτες ο Musk ανέφερε ότι το Twitter ξοδεύει 13 εκατ. δολάρια το χρόνο σε υπηρεσίες φαγητού στα γραφεία του San Fransisco, χρησιμοποιώντας ως σημείο αναφοράς tweet της Tracy Hawkins, που ήταν υπεύθυνη για το πρόγραμμα του φαγητού μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα που παραιτήθηκε γιατί δεν ήθελε να εργάζεται για τον Musk.

    H ίδια απάντησε ότι το Twitter ξοδεύει περίπου 20 με 25 δολάρια την ημέρα ανά άτομο, κάτι το οποίο επιτρέπει στους εργαζόμενους να δουλεύουν τρώγοντας κατά τη διάρκεια των meetings. Ο CEO της Tesla και της Space X ισχυρίστηκε ότι σχεδόν κανένας δεν ερχόταν στο γραφείο τους τελευταίους 12 μήνες, οπότε επρόκειτο για άσκοπη σπατάλη. Σημείωσε μάλιστα ότι περισσότεροι είναι οι άνθρωποι που ετοιμάζουν το γεύμα από αυτούς που το τρώνε τελικά. Οπότε γεύμα… τέλος!

    Διαβάστε επίσης:

    Αστάθεια στο Twitter – Πιθανή χρεωκοπία αναφέρει ο Elon Musk

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles