Από τη στιγμή που ο Elon Musk πάτησε το πόδι του στο Twitter, έχει φέρει σαρωτικές αλλαγές, καθώς αρκετοί ήταν αυτοί που έχασαν τις θέσεις τους και νέες συνδρομές έκαναν την εμφάνισή τους για να αυξηθούν τα έσοδα της εταιρείας.
Ο δισεκατομμυριούχος όμως επιχειρηματίας δε σταματά εδώ. Προκειμένου να μειώσει τα έξοδα του δημοφιλούς μέσου, αποφάσισε να κόψει το φαγητό των εργαζομένων, αφού στοιχίζει αρκετά χωρίς ουσιαστικό λόγο, σύμφωνα με τον ίδιο. Συγκεκριμένα, χτες ο Musk ανέφερε ότι το Twitter ξοδεύει 13 εκατ. δολάρια το χρόνο σε υπηρεσίες φαγητού στα γραφεία του San Fransisco, χρησιμοποιώντας ως σημείο αναφοράς tweet της Tracy Hawkins, που ήταν υπεύθυνη για το πρόγραμμα του φαγητού μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα που παραιτήθηκε γιατί δεν ήθελε να εργάζεται για τον Musk.
H ίδια απάντησε ότι το Twitter ξοδεύει περίπου 20 με 25 δολάρια την ημέρα ανά άτομο, κάτι το οποίο επιτρέπει στους εργαζόμενους να δουλεύουν τρώγοντας κατά τη διάρκεια των meetings. Ο CEO της Tesla και της Space X ισχυρίστηκε ότι σχεδόν κανένας δεν ερχόταν στο γραφείο τους τελευταίους 12 μήνες, οπότε επρόκειτο για άσκοπη σπατάλη. Σημείωσε μάλιστα ότι περισσότεροι είναι οι άνθρωποι που ετοιμάζουν το γεύμα από αυτούς που το τρώνε τελικά. Οπότε γεύμα... τέλος!
This is a lie. I ran this program up until a week ago when I resigned because I didn’t want to work for @elonmusk For breakfast & lunch we spent $20-$25 a day per person. This enabled employees to work thru lunchtime & mtgs. Attendance was anything from 20-50% in the offices. https://t.co/0OjbeComka
— Tracy Hawkins (@_hawko) November 13, 2022
Διαβάστε επίσης:
Αστάθεια στο Twitter - Πιθανή χρεωκοπία αναφέρει ο Elon Musk
0 Comment