19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Ο Stephen Elop προσπαθεί… και πετάει ένα iPhone στη Φιλανδική τηλεόραση

    Elop

    Υπάρχουν CEOs που προσπαθούν. Υπάρχουν και CEOs που τα καταφέρνουν. Ο Stephen Elop, CEO της Nokia ανήκει στην πρώτη περίπτωση. Προσπαθώντας να κάνει εντύπωση και προσπαθώντας να απαντήσει στις ερωτήσεις του παρουσιαστή του αρκετά εμπορικού Φιλανδικού καναλιού MTV3 για το Lumia 928, τη νέα ναυαρχίδα της Nokia που θα είναι ένα πολύ βελτιωμένο Lumia 920, είπε να δείξει το Nokia Lumia 620.

    Κι επειδή ο παρουσιαστής ήθελε να του δώσει να καταλάβει αυτό που κανονικά θα έπρεπε να γνωρίζει, ότι δεν απαντάς για τη μελλοντική flagship συσκευή σου (έστω κι αν θα ανακοινωθεί αποκλειστικά για τη Verizon στις ΗΠΑ αρχικά) με ένα budget phone που έχεις ανακοινώσει εδώ και κάποιους μήνες, είπε να το… δυσκολέψει. Βγάζει το iPhone του και του λέει: «Έχω iPhone. Θέλω όμως να μην έχω iPhone. Θέλω να έχω Nokia. Γιατί πιστεύω στη Nokia και πιστεύω σε σένα. Δώσε μου εκείνο το τηλέφωνο που θα με κάνει να αφήσω το iPhone». Και σαν απάντηση ο Elop, παίρνει το τηλέφωνο του παρουσιαστεί και το πετάει πέρα.

    Όχι, δεν έσπασε το iPhone. Όχι γιατί δεν σπάει το iPhone. Αλλά γιατί το πέταξε ο Elop αποτυχημένα θεατρικά. Δεν θα έσπαγε και κανένα Lumia. Ειδικά το Lumia 928 που φέρεται να διαθέτει σώμα από αλουμίνιο. Αλλά ο Elop δεν μπόρεσε να μιλήσει καν γι αυτό. Κι αν δεν μπόρεσε, αναρωτιέμαι γιατί βγήκε να μιλήσει σε ένα καθαρά εμπορικό τηλεοπτικό κανάλι. Δείτε το βίντεο:

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles