19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Emilia Clarke: Εκ βαθέων εξομολόγηση για τη μάχη της με τα 2 ανευρύσματα

    Η γνωστή σταρ του Game Of Thrones Emilia Clarke προχώρησε πρόσφατα σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, αποκαλύπτοντας ότι κατάφερε να επιβιώσει από δύο ανευρύσματα, παραμένοντας λειτουργική παρά την απώλεια μέρους του εγκεφάλου της.

    Η Clarke αναφέρθηκε στα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Sunday Morning του BBC, σημειώνοντας: «Ήταν ανυπόφορος ο πόνος. Ήταν ευτύχημα ότι είχα το «Game of Thrones» για να μου δώσει ένα σκοπό».

    Η ηθοποιός παραλίγο να χάσει τη ζωή της δύο φορές την περίοδο που εργαζόταν στη δημοφιλή σειρά του HBO. Το πρώτο ανεύρυσμα ήταν το 2011 και το δεύτερο το 2013. Και στις δύο περιπτώσεις χρειάστηκε ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα για να επανέλθει και μίλησε για πρώτη φορά για την κατάστασή της το 2019, διαβεβαιώνοντας τους fans ότι είναι εντελώς καλά πλέον.

    «Μέρος του εγκεφάλου μου δεν είναι πλέον λειτουργικό. Είναι απίστευτο ότι μπορώ να μιλάω, μερικές φορές με άρθρωση, και να ζω τη ζωή μου εντελώς φυσιολογικά χωρίς καμία απολύτως επίπτωση. Ανήκω στην πολύ μικρή μερίδα ανθρώπων που μπορούν να επιβιώσουν από αυτό. Μπορώ να απομνημονεύσω τα λόγια ενός ρόλου και να μην ξεχάσω ούτε μια λέξη».

    Στη συνέχεια η Clarke εξήγησε: «Προσπαθώ να το αντιμετωπίζω με χιούμορ και νομιζω πως πλέον, είναι κάτι που με κάνει να γελάω. Ουσιαστικά, ένα μέρος του εγκεφάλου μου δεν παίρνει αίμα για ένα δευτερόλεπτο και εξαφανίζεται. Το αίμα βρίσκει μια διαφορετική οδό για να περάσει, όμως όποιο κομμάτι προσπερνάει, αυτό εξαφανίζεται».

    Διαβάστε επίσης:

    Απίστευτο και όμως αληθινό! Ο πατέρας του Elon Musk έκανε παιδί με την 35χρονη θετή του κόρη

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles