15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η Emilia Clarke είναι η επόμενη Sarah Connor του Terminator

    Η διάσημη ηθοποιός Emilia Clarke, που την απολαμβάνουμε στη σειρά Game of Thrones στο ρόλο της Daenerys Targaryen, ή αλλιώς Κhaleesi, είναι εκείνη που τελικά απέκτησε το ρόλο της Sarah Connor στο ερχόμενο reboot της ταινίας Terminator.

    emilia-clarke-10073

    Το site Deadline επίσης δηλώνει πως ο ηθοποιός Jason Clarke (Zero Dark Thirty, Lawless), βρίσκεται πολύ κοντά στο να έρθει σε συμφωνία με την Paramount Pictures, για να αποκτήσει το ρόλο του γιου της Sarah, John Connor. Η ερμηνεία πάντως της Clarke στη γνωστή σειρά του HBO και το γεγονός ότι έχει ήδη γίνει αγαπητή από το κοινό, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για την επιλογή της, αντί της Brie Larson (21 Jump Street), που ήταν η αντίπαλος της.
    To πρώτο μέρος της ερχόμενης τριλογίας, που πρόκειται να κυκλοφορήσει στη 1 Ιουλίου του 2015, θα σκηνοθετήσει ο Alan Taylor, ο οποίος μάλιστα έχει ξανασυνεργαστεί με την Clarke στο Game of Thrones, ενώ το πιο ενδιαφέρον και αυτό που περιμένουν οι περισσότεροι είναι η επιστροφή του Arnold Schwarzenegger στο ρόλο του τρομερού Εξολοθρευτή.

    https://www.youtube.com/watch?v=4gqypjKqisY

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles