15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Emmy 2022: Γράφει ξανά ιστορία το Squid Game με 14 υποψηφιότητες

    Το Squid Game αποτελεί μια σειρά που μέχρι σήμερα έχει σπάσει αρκετά ρεκόρ και, όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσει να το κάνει. Το δυστοπικό κορεάτικο δράμα του Netflix είναι υποψήφιο για το βραβείο Emmy στην κατηγορία της καλύτερης δραματικής σειράς, αποτελώντας την πρώτη μη αγγλόφωνη παραγωγή που διεκδικεί αυτό το βραβείο. Το βίαιο show του Hwang Dong-hyuk ακολουθεί μια ομάδα ατόμων με οικονομικά προβλήματα που συμμετέχουν σε μια σειρά από θανατηφόρα παιχνίδια, διεκδικώντας ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο. Μετά την επίσημη πρεμιέρα του το Σεπτέμβριο, το Squid Game έγινε η πιο επιτυχημένη σειρά στην ιστορία του Netflix, αφού καθήλωσε στον καναπέ εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον πλανήτη.

    Τέσσερα μέλη από το cast του Squid Game είναι υποψήφια για τις υποκριτικές τους επιδόσεις στα φετινά Emmy. Ο λόγος για τους Lee Jung-jae, Jung Ho-yeon, Park Hae-soo και Oh Yeong-su. Πρόκειται για τους πρώτους native Κορεάτες ηθοποιούς που βρίσκονται υποψήφιοι σε αυτές τις κατηγορίες, ενώ ο δημιουργός Hwang Dong-hyuk αποτελεί τον πρώτο native Κορεάτη που κερδίζει υποψηφιότητα για Emmy στις κατηγορίες σεναρίου και σκηνοθεσίας. Η σειρά συγκεντρώνει 14 συνολικά υποψηφιότητες, ενώ ήδη έχει πάρει πράσινο «φως» για επόμενη σεζόν, αν θα αργήσουμε να τη δούμε στις οθόνες μας.

    Διαβάστε επίσης:

    Δυνατές κινηματογραφικές πρεμιέρες έρχονται στην COSMOTE TV

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles