19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Ένα ξεχωριστό ημερολόγιο του 2013 από κορίτσια… nerds για αγόρια… nerds

    Μία ομάδα από τρεις κοπέλες που αυτοαποκαλούνται ως “nerds” προσέλαβαν έναν φωτογράφο, στην προσπάθειά τους να δημιουργήσουν ένα διαφορετικό ημερολόγιο που θα απευθύνεται σε όσους αγαπούν αυτό το στιλ, αλλά και καθετί vintage.

    Και κάπως έτσι γεννήθηκε το “2013 Nerd Dreams Calendar”, το οποίο κυκλοφορεί στη γερμανική αγορά, αλλά είναι διαθέσιμο και για… geeks σε ολόκληρο τον κόσμο.

    Αν, λοιπόν, είστε fans συσκευών που έχουν γράψει τη δική τους “ιστορία” όπως το Atari ST, το Commodore C64 ή το NeXT Cube του Steve Jobs, ίσως πρέπει να ρίξετε μία προσεκτικότερη ματιά… Ειδικότερα, αν θέλετε να τις δείτε στα χέρια ελκυστικών κοριτσιών που, όμως, δε χρησιμοποιούν το γυμνό κορμί τους για να τις προωθήσουν, αλλά έχουν τον τρόπο τους να μοιραστούν μαζί σας το πάθος τους για…«nerdy» αναζητήσεις.

    Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στη Φρανκφούρτη από τη φωτογράφο Anna Schnauss. Δείτε τα κορίτσια με τα geeky γυαλιά τους να παίζουν με retro gadgets, καθώς και σε εμφανίσεις τους που εμπνέονται από εικονικούς χαρακτήρες videogames, όπως π.χ. τη Lara Croft. Όπως θα διαπιστώσετε, το ημερολόγιο “2013 Nerd Dreams Calendar” είναι κατάλληλο και για το… γραφείο σας (σε αντίθεση με άλλα… γυναικεία ημερολόγια) σε κάθε περίπτωση, όμως, έχει το ξεχωριστό ενδιαφέρον του… Συμφωνείτε;

    Πηγή: Oddity Central

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles