13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ένα Samsung Galaxy S7 edge στο νικητή του διαγωνισμού MyMTN self care app!

    MyMTN app winner - Copy

    Ένα Samsung Galaxy S7 edge, ανέμενε τον νικητή του διαγωνισμού της MTN και της εφαρμογής της MyMTN app, που ήταν ο Μιχάλης Γαβριήλ από τη Λευκωσία. Στην κλήρωση συμμετείχαν αυτόματα όλοι οι συνδρομητές MTN που κατέβαζαν στη συσκευή τους το application MyMTN μέχρι τις 2 Μαΐου.

    Όπως είναι γνωστό, το MyMTN app είναι το self care app της MTN που επιτρέπει σε όλους τους συνδρομητές της εταιρείας, (συμβολαίου και καρτοκινητής), να έχουν πρόσβαση και να ελέγχουν θέματα που αφορούν τη σύνδεσής τους. Συγκεκριμένα μέσω της εφαρμογής, ο συνδρομητής μπορεί να ελέγξει το υπόλοιπο του σε λεπτά ομιλίας, SMS και όγκο δεδομένων, να ενεργοποιήσει υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας, να πληρώσει τον μηνιαίο λογαριασμό του, να δει ανάλυση του πιο πρόσφατου λογαριασμού του, να αλλάξει το πλάνο του με βάση τις ανάγκες του, να πιστώσει τον λογαριασμό του και να βρει το πλησιέστερο MTN Store.

    Σημειώνεται ότι το MyMTN app είναι διαθέσιμο δωρεάν στο App Store και το Google Play Store στην ελληνική και αγγλική γλώσσα και οι συνδρομητές μπορούν να το κατεβάσουν και να το χρησιμοποιούν χωρίς κάποια χρέωση.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles