17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ένα βήμα πιο κοντά στο iWatch της Apple. Η εταιρεία κατοχυρώνει το trademark στην Ιαπωνία

    Όπως αναφέρει το Bloomberg, η Apple κατέθεσε πρόταση για την κατοχύρωση του ονόματος iWatch ως σήμα-κατατεθέν στην Ιαπωνία, κάτι που “φουντώνει” και πάλι τις φήμες για την κυκλοφορία ενός “έξυπνου” ρολογιού από την εταιρεία του Cupertino σύντομα. Η κατάθεση της αίτησης έγινε στις 3 Ιουνίου, ήρθε στη δημοσιότητα ωστόσο την προηγούμενη εβδομάδα.

    apple-store-tokyo

    Έτσι κι αλλιώς, τους τελευταίους μήνες, οι αναφορές ότι η Apple ετοιμάζει ένα smartwatch είναι αρκετές. Φαίνεται, ωστόσο, ότι πρόκειται για μία αγορά στην οποία επιθυμούν να εισχωρήσουν αρκετοί μεγάλοι παίκτες, ανάμεσά τους η Samsung, η Google και η Microsoft. Ένας ακόμη κατασκευαστής, η Sony, ανακοίνωσε ήδη πριν λίγες ημέρες τη δική της πρόταση, το SmartWatch 2, που αναμένεται να βγει στην αγορά το Σεπτέμβριο.

    Σε κάθε περίπτωση, η κατοχύρωση του ονόματος iWatch από την Apple δε συνεπάγεται την κυκλοφορία μίας συσκευής και με αυτό το όνομα, καθώς για την αμερικανική εταιρεία δεν είναι σπάνιο φαινόμενο να κατοχυρώνει trademarks τα οποία στη συνέχεια δεν έχει χρησιμοποιήσει σε εμπορικά προϊόντα. Οι επόμενοι μήνες θα μας δείξουν, αν όντως ένα τέτοιο προϊόν και με αυτό το όνομα θα μπει στις καθημερινές μας συνήθειες ή όχι…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles