23.6 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Ένα ξυπνητήρι μόνο για γυναίκες. Μόνο για γυναίκες είπαμε!

    Χμ… Αν κυρία μου δεν είστε πρωινός τύπος και όταν ξυπνάτε εκδικείστε όλα τα ξυπνητήρια που βρίσκονται γύρω σας, ίσως αυτό το gadget είναι η απάντηση στα προβλήματά σας. Σας υπόσχεται 27 διαφορετικούς τρόπους να σας ξυπνάει το πρωί, χωρίς κανένα θόρυβο, παρά μόνο… απόλαυση.

    Εν τάξει, μπορεί να μην κάνει τίποτε τρομερά πολύπλοκο, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να σκύψουμε με τρυφερότητα πάνω σε αυτό το gadget. Είναι λοιπόν ένα σιωπηλό δονούμενο ξυπνητήρι που τοποθετείται στα ευαίσθητα σημεία σας (ναι, είπαμε πως αναφερόμαστε σε γυναίκες ΜΟΝΟ). Την ώρα που το έχετε προγραμματίσει να σας ξυπνήσει, θα αρχίσει να δονείται, ελαφρά στην αρχή και μετά πιο έντονα για 10 λεπτά.

    Φυσικά μπορείτε να το προγραμματίσετε να δονείται συνεχώς και ανά πάσα ώρα και στιγμή και, όπως είπαμε, διαθέτει 27 διαφορετικές λειτουργίες… ξυπνήματος. Η χρήση του είναι “επιφανειακή” αποκλειστικά και σε περίπτωση αποφόρτισης, πολύ απλά θα το συνδέσετε με USB στον υπολογιστή σας.

    Η τιμή του είναι στις 69 λίρες αλλά αν θέλετε να το αγοράσετε… θα πρέπει να περιμένετε. Το “ξυπνητήρι” ξεπούλησε και αναμένεται να είναι ξανά διαθέσιμο κοντά στα Χριστούγεννα. Θα το βρείτε εδώ

    Πηγή: gizmodo

    Related Articles

    6 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles