19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Ένας Αμερικάνος χρησιμοποιεί σαν τράπεζα τα… GameStop!

    Τελικά στο Αμέρικα όλα γίνονται… Η ιστορία που θα διαβάσεις ήρθε στη δημοσιότητα από το Kotaku και αφορά έναν Αμερικάνο ο οποίος αποφάσισε να αντικαταστήσει τις παραδοσιακές τράπεζες με τα… GameStop!

    gamestop-bank

    Δες πώς έχει το πράμα:

    «Κάθε φορά που πληρώνομαι πλέον, προπαραγγέλνω έναν σκασμό videogames. Όταν χρειάζομαι χρήματα πάω στο κοντινότερο GameStop και ζητώ τα λεφτά μου πίσω με ένα παιχνίδι που έχω προπαραγγείλει αλλά δεν θέλω και έτσι κάνω ανάληψη. Οι ουρές είναι μικρότερες, μπορώ να πουλήσω και παλιότερα παιχνίδια και τα χρήματα πάνε κατ’ ευθείαν στον τραπεζικό μου λογαριασμό. Τα GameStop έχουν τόσα καταστήματα όσα και οι τράπεζες ενώ καθώς δουλεύω σε εμπορικό κέντρο, είναι πιο εύκολο να βρω GameStop από το να τρέχω σε τράπεζα ή να χρεώνομαι χρησιμοποιώντας ATM.

    Οι υπάλληλοι στο GameStop έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν ότι απλά δίνω χρήματα και τα ξαναπαίρνω πίσω αγοράζοντας ένα παιχνίδι τον χρόνο, αλλά δεν μπορούν να κάνουν κάτι γι’ αυτό. Το καλύτερο στην υπόθεση είναι πως από τη στιγμή που προπαραγγέλνω ένα παιχνίδι, έχω εγγυημένα όλο το έξτρα περιεχόμενο (σ.σ. DLC) χωρίς καν να ξέρω αν τελικά θα το αγοράσω. Είναι σαν τα GameStop να με επιβραβεύουν που τα προτιμώ για τις συναλλαγές μου!»

    Το «κλου» στην όλη υπόθεση είναι πως στο Kotaku απάντησε μέσω Twitter πρώην υπάλληλος των GameStop που επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles