18.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Εντελώς δωρεάν, πλέον, η δυνατότητα χρήσης του Lastpass σε όλες τις συσκευές σας

    Το Lastpass αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή password managers της αγοράς, με τους χρήστες της υπηρεσίας να ανέρχονται σε αρκετά υψηλά επίπεδα μηνιαίως. Πρόσφατα, ανακοίνωσε κάποιες αλλαγές οι οποίες θα διευκολύνουν ακόμη περισσότερο τους χρήστες της υπηρεσίας. Συγκεκριμένα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι όλοι οι χρήστες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία από όλες τις συσκευές τους εντελώς δωρεάν, στο tablet, στο smartphone και στο desktop PC.

    lastpass

    To Lastpass το οποίο εξαγοράστηκε από την LogMeIn τον Οκτώβριο του 2015, έναντι του ποσού των $110 εκατομμυρίων δήλωσε ότι ο λόγος των αλλαγών αυτών είναι ότι ο διαδικτυακός κόσμος έχει αλλάξει δραματικά από τότε που η εταιρεία ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή της στο χώρο το 2008. Πλέον, οι χρήστες έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο από πολλές συσκευές και στόχος της ήταν να τους προσφέρει μια ιδανική λύση για τη διαχείριση των κωδικών τους.

    Το Lastpass στο μέλλον ίσως εξαλείψει την ανάγκη πληκτρολόγησης ενός «Master Password», ώστε οι χρήστες του να μη χρειάζεται να «θυμούνται» περίπλοκους κωδικούς πρόσβασης, κάνοντας τα πράγματα ακόμη πιο απλά γι’ αυτούς.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles