13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Εντοπίστηκε το εστιατόριο του Google Duplex demo: Ναι, η Google λέει αλήθεια και ο λόγος που επεξεργάστηκε το video

    Όπως γράφει το Phone Arena, το εστιατόριο που “συμμετείχε” στο Google Duplex demo εντοπίστηκε, καταρρίπτοντας το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Axios, σύμφωνα με το οποίο ίσως η αμερικανική εταιρεία να μη μας λέει όλη την αλήθεια σχετικά με την εντυπωσιακή επίδειξη.

    google-assistant

    Είναι το Hongs Gourmet στη Saratoga της California. Το site εντόπισε τον υπεύθυνο που επιβεβαίωσε ότι η Google κάλεσε το εστιατόριο και πραγματοποίησε την κράτηση μέσω του Google Assistant, χωρίς κάποια ανθρώπινη παρέμβαση.

    Εξήγησε επίσης ότι η Google του είχε αναφέρει ότι το όνομα του εστιατορίου θα διατηρηθεί κρυφό, κάτι που εξηγεί και την επεξεργασία από πλευράς της εταιρείας, ώστε να μην ακούγονται στο demo ούτε το όνομα του εστιατορίου στην αρχή, ούτε και κάποιος αριθμός τηλεφώνου για την επιβεβαίωση της κράτησης.

    Το Google Duplex demo είχε εντυπωσιάσει το κοινό κατά τη διάρκεια του Google I/O 2018, καθώς με τη βοήθεια της νέας αυτής τεχνολογίας ο Google Assistant κατάφερε να πραγματοποιήσει μία κράτηση μιλώντας “σαν ένας κανονικός άνθρωπος”.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles