23.6 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Εντυπωσιάζει η συλλογή Αμερικανού! 70.000 αντικείμενα που συνδέονται με τον Darth Vader

    Συλλέκτες υπάρχουν πολλοί και αρκετές φορές τα αντικείμενα που καταφέρνουν να συγκεντρώσουν είναι πραγματικά εντυπωσιακά. Η συλλογή όμως του Αμερικανού Bill McBride διαθέτει 70.000 αντικείμενα που σχετίζονται με έναν από τους δημοφιλέστερους κακούς όλων των εποχών! Δεν είναι άλλος από τον Darth Vader από τις ταινίες «Star Wars».

    Ο Bill McBride μετακόμισε πρόσφατα στο Τέξας μαζί με τη σύζυγό του, μεταφέροντας μαζί του χιλιάδες αντικείμενα που ξεκίνησε να συλλέγει από παιδί. Σύμφωνα με έναν πρόχειρο υπολογισμό, ο ενθουσιώδης συλλέκτης είχε δαπανήσει μέχρι το 2015 περίπου 270.000 δολάρια για περίπου 60.000 αντικείμενα. Είναι άγνωστο το ακριβές ποσό που έχει ξοδέψει μέχρι σήμερα, που η συλλογή έχει επεκταθεί με 10.000 προσθήκες.

    Όπως δήλωσε ο μανιώδης συλλέκτης σε τηλεοπτική εμφάνιση, η συλλογή αποτελείται από παιχνίδια, πίνακες ζωγραφικής, μοναδικά κράνη και άλλα αντικείμενα.

    «Είναι κάτι που μου φέρνει ακόμα χαρά. Όλοι έχουμε τα χόμπι και τα ενδιαφέροντά μας και αυτό είναι κάτι που πραγματικά απολαμβάνω» ανέφερε.

    Ένα από τα αντικείμενα για το οποίο αισθάνεται ιδιαίτερα περήφανος είναι ένα αυθεντικό κράνος από τα σκηνικά από τη θεατρική παραγωγή Super Live Adventure του Τζορτζ Λούκας στην Ιαπωνία.

    «Το αγαπώ απόλυτα. Μου το πρόσφερε ένας καλός μου φίλος» σημείωσε ο Bill McBride. «Είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό κομμάτι με τον δικό του τρόπο, έχει συναισθηματική αξία και υπάρχει ιστορία πίσω από αυτό» ανέφερε.

    Δείτε στη συνέχεια το video:

    Διαβάστε επίσης:

    Ανακοινώθηκε η 2η σεζόν του Arcane – Δείτε το teaser

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles