24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Επανασυστήνεται το Need for Speed! Μεγάλες αλλαγές στο πρώτο trailer

    Για το Need for Speed δεν είχαμε τίποτα νεότερο μετά το 2019, όμως η Criterion και η EA είναι έτοιμες να το επαναφέρουν και να κάνουν τους fans να… κολλήσουν ξανά με τη formula.

    Πριν από μερικές ώρες, αποκαλύφθηκε το Need for Speed Unbound, ένα παιχνίδι με φανταστικά στοιχεία, γραφικά που συνδυάζουν το ρεαλισμό με την anime αισθητική, street art, αυτοκίνητα πολύ ρεαλιστικά και ένα σύστημα gameplay που υπόσχεται να φέρει τον παίκτη αντιμέτωπο με τις επιπτώσεις των επιλογών του. Παράλληλα, ο ράπερ A$AP Rocky έρχεται να παίξει το δικό του ρόλο.

    Όσοι επιχειρήσουν να πειραματιστούν με το νέο Need For Speed καλούνται να αναρριχηθούν στην κορυφή του racing league, για να επανακτήσουν ένα ανεκτίμητο αυτοκίνητο που αφαιρέθηκε από μια αντιπροσωπία αυτοκινήτων. Το Need for Speed: Unbound θα κυκλοφορήσει στις 2 Δεκεμβρίου για τα PS5, Xbox Series X|S και PC.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Δυνατό το gameplay trailer του Call Of Duty: Modern Warfare 2 (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles