13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Συλλεκτικές εκδόσεις και επικό βίντεο για το The Elder Scrolls Online

    Μας τρέλανε η Bethesda! Όχι μόνο κυκλοφόρησε ένα απιστευτικότατο 8λεπτο κινηματογραφικό βίντεο για το The Elder Scrolls Online, αλλά ανακοίνωσε και όλες τις συλλεκτικές εκδόσεις και τα bonus προπαραγγελιών για το παιχνίδι. Οι συλλεκτικές εκδόσεις είναι δύο και το δώρο της προπαραγγελίας είναι πρόσβαση στο παιχνίδι πέντε μέρες νωρίτερα από την κυκλοφορία του.

    teso-cinematic

    Η premium-συλλεκτική-ακριβότερη-όπως-θες-πες-την έκδοση του The Elder Scrolls Online λοιπόν λέγεται Imperial Edition και κοστίζει $99,99. Περιλαμβάνει μεταλλική θήκη, έναν χάρτη του Tamriel, ένα αγαλματίδιο 12 ιντσών, αλλά και ένα art book 224 σελίδων! Από ψηφιακά καλούδια θα τσιμπήσεις ένα άσπρο Imperial horse mount, ένα pet, τη δυνατότητα να παίξεις ως Imperial σε κάθε Alliance, και bonus experience αν παίξεις μαζί με φίλο.

    teso-imperial-edition

    Αν βέβαια γουστάρεις μόνο το «ψηφιακό» κομμάτι του παιχνιδιού, κυκλοφορεί και μία ψηφιακή special edition του παιχνιδιού, η οποία θα περιλαμβάνει μόνο τα ψηφιακά καλούδια που διάβασες παραπάνω και θα κοστίζει $79,99. Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Bethesda.

    Το The Elder Scrolls Online κυκλοφορεί στις 4 Απριλίου σε PC και Mac, ενώ στις κονσόλες νέας γενιάς (PS4, Xbox One) θα έρθει μέσα στον Ιούνιο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles