21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Επιχείρηση Κιμάς: Η ιστορία δύο πρακτόρων που άλλαξαν το ρου της ιστορίας

    Στις 12 Μαϊου έρχεται στους κινηματογράφους η ταινία Επιχείρηση Κιμάς. Πρόκειται για την απίστευτη ιστορία δύο πρακτόρων της Μυστικής Υπηρεσίας που άλλαξαν τον ρου του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, έσωσαν χιλιάδες ζωές και αναχαίτισαν την ορμή του Χίτλερ, επιστρατεύοντας τον πιο ανορθόδοξο μυστικό πράκτορα: έναν νεκρό.

    Η Επιχείρηση Κιμάς είναι μία απίθανη και αληθινή ιστορία για μια ιδέα που παρά τη λογική και το τεράστιο ρίσκο, κατάφερε το ακατόρθωτο. Στη συναρπαστική πολεμική ταινία πρωταγωνιστούν οι εξαιρετικοί Κόλιν Φερθ (Ο Λόγος του Βασιλιά), Μάθιου Μακφέιντεν (Succession), Κέλι Μακντόναλντ (Καμία Πατρίδα για τους Μελλοθάνατους) και Πενέλοπε Γουίλτον (Εξωτικό Ξενοδοχείο Μάριγκολντ). Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο καταξιωμένος Τζον Μάντεν (Ερωτευμένος Σαίξπηρ) σε σενάριο της Μισέλ Άσφορντ (Masters of Sex).

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Νέα κινηματογραφική συνάντηση για Τζωρτζ Κλούνεϊ και Τζούλια Ρόμπερτς

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles