19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Επικό το πρώτο trailer του «Rise of the Ronin»

    H Team Ninja αποκάλυψε το νέο -αποκλειστικό στο PlayStation 5- τίτλο της «Rise of the Ronin», που λαμβάνει χώρα στην Ιαπωνία το 1863 κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου.

    Η εταιρεία, που είναι γνωστή στην κατηγορία των action RPG, έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer, το οποίο αποκαλύπτει έναν πολύ δυνατό τίτλο που θα κυκλοφορήσει το 2024. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Team Ninja Fumihiko Yasuda, το «Rise of the Ronin» βρισκόταν υπό ανάπτυξη για 7 χρόνια και συνδυάζει έναν κόσμο εμπνευσμένο από ιστορικά γεγονότα και ιδιαίτερη combat action με Katanas και άλλα όπλα της περιόδου.

    Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, «είναι πιο σκοτεινά πριν ξημερώσει. Στο Rise of the Ronin θα εξερευνήσετε έναν εξελισσόμενο κόσμο καθώς αγωνίζεστε να σφυρηλατήσετε μια νέα εποχή για την Ιαπωνία. Είστε ένας Ronin, ένας πολεμιστής απαλλαγμένος από όλους τους δασκάλους και τους δεσμούς και καθώς το πεπρωμένο σας μπλέκεται με τους χαρακτήρες της ιστορίας, θα λάβετε μέρος σε μια καθηλωτική εμπειρία δράσης εστιασμένη στη μάχη».

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Νέο trailer και συλλεκτικό χειριστήριο για το God of War Ragnarok

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles