15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Επίσημα η Juno Temple στο Venom 3 της Marvel

    Η Juno Temple ανήκει πλέον επίσημα στο cast του Venom 3 και θα τη δούμε μαζί με τον Tom Hardy στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η ηθοποιός, γνωστή για τις ερμηνείες της σε ταινίες όπως η Εξιλέωση, τα Μικρά Πουλιά και το The Dark Knight Rises, θα παίξει κεντρικό ρόλο στην επερχόμενη ταινία υπερηρώων της Marvel. Η πλοκή του Venom 3 είναι ακόμα μυστική, αλλά οι θαυμαστές εικάζουν ότι η ταινία θα ακολουθήσει την ιστορία της σειράς κόμικς Venom: Lethal Protector, η οποία παρουσιάζει τον Venom να αγωνίζεται ενάντια σε μια ομάδα μισθοφόρων.

    Αυτό θα είναι το τρίτο κεφάλαιο του franchise Venom, που ανοίγει μετά την επιτυχία των δύο πρώτων ταινιών που κέρδισαν πάνω από 1.5 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Ο Tom Hardy θα αναβιώσει το ρόλο του ως Eddie Brock/Venom, ενώ ο Andy Serkis θα επιστρέψει για να σκηνοθετήσει την ταινία. Σε δήλωσή του, ο Serkis εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη συνεργασία με την Temple. «Η Juno είναι μια απίστευτα ταλαντούχα ηθοποιός και είμαστε ενθουσιασμένοι που την έχουμε μαζί μας για το Venom 3», είπε. «Φέρνει μια μοναδική ενέργεια και ένταση σε κάθε ρόλο που παίζει και ανυπομονούμε να δούμε τι θα φέρει σε αυτή την ταινία».

    Τα γυρίσματα του Venom 3 αναμένεται να ξεκινήσουν αργότερα φέτος. Οι θαυμαστές περιμένουν με ανυπομονησία την επιστροφή του αντι-ήρωα χαρακτήρα του Hardy και με την προσθήκη της Temple στο cast, η διαφημιστική εκστρατεία για τη προώθηση της ταινίας αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δυναμική.

    Διαβάστε επίσης:

    Capcom: Προσεχώς ψηφιακό event με αποκαλύψεις για το Street Fighter 6

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles