13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Επίσημο! Σήμερα το Nintendo Direct Showcase

    Μετά από αρκετές φήμες που ήθελαν το Nintendo Direct να ακυρώνεται λόγω του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ, η εταιρεία τελικά ανακοίνωσε επίσημα το νέο Direct Showcase το οποίο θα βγει σήμερα, 13 Σεπτεμβρίου, στον «αέρα» στις 17:00.

    Η Nintendo UK επίσης ανακοίνωσε ότι δε θα προχωρήσει σε stream ως ένδειξη σεβασμού στο πένθος της χώρας, θα δημοσιεύσει όμως το video στο κανάλι της στο YouTube.

    To Direct θα έχει διάρκεια περίπου 40 λεπτών και θα επικεντρωθεί στα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν το χειμώνα. Προς το παρόν παραμένει άγνωστο το τι ακριβώς θα αποκαλύψει η Nintendo, όμως οι φήμες μιλούν για high profile games όπως τα The Legend of Zelda: The Wind Waker και Metroid Prime.

    Διαβάστε επίσης:

    Project Red & Project Jade… και το Assassin’s Creed ταξιδεύει στην φεουδαλική Ιαπωνία και στην Κίνα!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles