14.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Επιτέλους! Τμήμα customer service αναπτύσσει η Meta μετά από 18 χρόνια

    Μέχρι σήμερα, κάθε χρήστης λογαριασμού στο Facebook που αντιμετώπιζε κάποιον πρόβλημα, έπρεπε σε γενικές γραμμές να βρει μόνος του τη λύση, αφού η επικοινωνία με την εταιρεία ήταν πρακτικά αδύνατη. 18 χρόνια μετά όμως, η Meta αποφάσισε να «επενδύσει» σε τμήμα customer service, προσφέροντας στήριξη σε αυτούς που οι λογαριασμοί τους ή οι αναρτήσεις τους διαγράφονται, σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του Bloomberg.

    Η εταιρεία φέρεται να έχει επενδύσει αρκετό χρόνο για την εξυπηρέτηση πελατών, χωρίς όμως να έχει γίνει σαφές τι ακριβώς θα προσφέρει το νέο τμήμα.

    Τον περασμένο χρόνο, η εταιρεία πρόσφερε μια πρώτη γεύση από ένα live chat support program, το οποίο έδινε σε μερικούς χρήστες τη δυνατότητα να μιλήσουν με έναν εργαζόμενο της Meta στην περίπτωση που δε μπορούσαν να εισέλθουν στο λογαριασμό τους. Η Meta είχε δηλώσει μάλιστα ότι αυτή ήταν «η πρώτη φορά που το Facebook πρόσφερε βοήθεια live στους ανθρώπους που κλειδώθηκαν εκτός λογαριασμού». Τους τελευταίους μήνες, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, έχουν γίνει περισσότερα βήματα, προκειμένου η Meta να δώσει υποστήριξη σε Instagram, Facebook, WhatsApp, Horizon VR και στις λοιπές πλατφόρμες της. Σύμφωνα με το Bloomberg, το τμήμα βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο στάδιο και δεν είναι ξεκάθαρο πότε θα τεθεί σε λειτουργία. Ο Αντιπρόεδρος της εταιρείας πάντως, Brent Harris, δήλωσε πως η Meta αφιερώνει πολύ χρόνο στην εξυπηρέτηση πελατών.

    Διαβάστε επίσης:

    Τόλκιν: Μύθοι και Θρύλοι της Μέσης Γης – Το βιβλίο που εξερευνά έναν μαγικό κόσμο φαντασίας και περιπέτειας

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles