18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Επιτέλους! Το επόμενο smartwatch της Samsung με στρογγυλή οθόνη

    Από τη στιγμή που το Moto 360 έκανε την πρώτη του εμφάνιση στον κόσμο της τεχνολογίας, κανείς ποτέ ξανά δεν ισχυρίστηκε ότι το πιο όμορφο έξυπνο ρολόι που υπάρχει διαθέτει τετράγωνη οθόνη.

    Εντάξει, ίσως είμαστε υπερβολικοί, το δεδομένο είναι πάντως ότι η Motorola οδήγησε και αρκετούς άλλους κατασκευαστές στο στρογγυλό design και σε πανέμορφες υλοποιήσεις που ίσως πείσουν περισσότερο κόσμο ότι ήρθε η ώρα να αποκτήσει ένα smartwatch. Τώρα, έρχεται η ώρα ένα έξυπνου ρολογιού με στρογγυλή οθόνη λοιπόν και από τη Samsung.

    Η κορεατική εταιρεία μόλις μας έδωσε hint για κάτι τέτοιο, δημοσιεύοντας το SDK για το επόμενο ρολόι της, ώστε οι developers να μπορούν να ξεκινήσουν να δημιουργούν εφαρμογές γι’ αυτό, καθώς και μία teaser photo που αποκαλύπτει κάτι… λίγο από το design του.

    gear_teaser_web_page-1

    Βλέπουμε ένα στρογγυλό weather watch face. μαζί με κάποιες εφαρμογές, χωρίς περισσότερα στοιχεία, ενώ δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για το πότε θα έχουμε το λανσάρισμα του smartwatch. Κάτι μας λέει όμως ότι μάλλον θα είναι το ομορφότερο Gear που έχουμε δει έως σήμερα…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles