13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Έρχεται animated σειρά Batman στο Amazon Prime

    Το Batman: Caped Crusader, η animated σειρά της Warner Bros. που αναπτύχθηκε για λογαριασμό του HBO Max όμως «θυσιάστηκε στο βωμό των περικοπών, βρήκε νέο σπίτι στο Amazon Prime.

    H σειρά ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το 2021 και φέρει την υπογραφή των JJ Abrams, Matt Reeves και Bruce Timm. Παράλληλα, στην ομάδα συμμετέχει και ο συγγραφέας Ed Brubaker, ο οποίος έχει βάλει τη δική του πινελιά στα 10 επεισόδια της 1ης σεζόν.

    «Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε για να επαναφέρουμε αυτόν τον χαρακτήρα και να αφηγηθούμε συναρπαστικές νέες ιστορίες του Gotham City», δήλωσαν οι Abrams και Reeves όταν ανακοινώθηκε το Batman: Caped Crusader. «Η σειρά θα είναι συναρπαστική, κινηματογραφική και πιστή στις νουάρ ρίζες του Batman, ενώ θα εμβαθύνει στην ψυχολογία των εμβληματικών ηρώων. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε με το κοινό αυτόν τον νέο κόσμο».

    Η πώληση της σειράς στην Amazon ήταν εδώ και καιρό στα σχέδια της Warner Bros. Discovery, προκειμένου να αυξήσει τα έσοδά της πωλώντας περιεχόμενο σε τρίτους. Αναμένεται να δούμε αρκετά projects με πρωταγωνιστή το Batman στο προσεχές μέλλον, συμπεριλαμβανομένων της συνέχειας της ταινίας The Batman του Reeves και της spin-off σειράς The Penguin που θα προβληθεί στο HBO Max.

    Διαβάστε επίσης: Αλλαγές στους υπότιτλους και στην TV επιτρέπει το Netflix (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles