13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Έρχεται η σειρά Xiaomi Mi Pad 5!

    Μια από τις προτεραιότητες της Xiaomi είναι να κυκλοφορήσει κατά το προσεχές διάστημα τις νέες συσκευές tablets επόμενης γενιάς και είναι πιθανό να κυκλοφορήσουν ως τα νέα μοντέλα της σειράς Mi Pad 5. Πριν από την κυκλοφορία, η συσκευή έχει πιστοποιηθεί από την EEC, υπονοώντας την επικείμενη κυκλοφορία της και φυσικά επιβεβαιώνεται και η ύπαρξη του προϊόντος.

    Η πιστοποίηση αποκαλύπτει ότι η συσκευή θα εκτελεί το λειτουργικό σύστημα MIUI και με βάση την προηγούμενη δήλωση του Xu Jieyun της Xiaomi Group, οι επερχόμενες συσκευές της σειράς Mi Pad 5 θα χρησιμοποιούν το MIUI το οποίο έχει πλέον βελτιστοποιηθεί και για tablet.

    Το λειτουργικό σύστημα είναι πιθανό να προσφέρει πολλές νέες δυνατότητες που αποσκοπούν στη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών, όπως η συνεργασία πολλαπλών οθονών. Ωστόσο, για να γνωρίζουμε με βεβαιότητα τι έχει αποφασίσει να προσφέρει η εταιρεία, θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη κυκλοφορία.

    Με βάση τις διαρροές μέχρι στιγμής, η σειρά Mi Pad 5 θα διαθέτει οθόνη LCD ή OLED με ανάλυση 2560 x 1600 pixel, μαζί με υποστήριξη για ρυθμό ανανέωσης 120Hz και ρυθμό δειγματοληψίας αφής 240Hz. Λέγεται επίσης ότι υποστηρίζει τεχνολογία αφής 4096 επιπέδου και In-Cell active pen, το οποίο μπορεί να προσφέρει ομαλά εφέ οθόνης σε συσκευές μεγάλης οθόνης.

    Στην έκδοση Pro της συσκευής θα δούμε το chipset Qualcomm Snapdragon 870 μαζί με υποστήριξη για συνδεσιμότητα 5G και μπαταρία 4.260mAh διπλής κυψέλης, δηλαδή συνολικά θα υπάρξει φορτίο των 8,720mAh.

    Από την άλλη πλευρά, η τυπική έκδοση θα τροφοδοτείται από το MediaTek Dimensity 1200 SoC, το οποίο υποστηρίζει επίσης συνδεσιμότητα 5G. Οι συσκευές αναμένεται να διαθέτουν πλευρικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles