15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Έρχεται το Poco X3 GT στις 28 Ιουλίου

    Υπάρχουν δύο νέα τηλέφωνα με την χρήση του όρου GT από την Xiaomi και θα αποκαλυφθούν αργότερα αυτό το μήνα – το Poco F3 GT θα κυκλοφορήσει στην Ινδία στις 23 Ιουλίου και σήμερα μαθαίνουμε ότι το Poco X3 GT θα παρουσιαστεί στη Μαλαισία στις 28 Ιουλίου. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της επίσημης σελίδας της εταιρείας στο Facebook.

    Αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, αλλά αυτό που γνωρίζουμε μέχρι τώρα είναι πως το X3 GT θα αντιπροσωπεύει ουσιαστικά την Κινεζική εκδοχή του Redmi Note 10, άρα μην το συγχέουμε με το ινδικό ή το παγκόσμιο μοντέλο Note 10 Pro.

    Η κινεζική έκδοση διαθέτει οθόνη 6,6 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, υποστήριξη Gorilla Glass Victus και HDR10. Τροφοδοτείται από το chipset Dimensity 1100 με ταχύτερη μνήμη αποθήκευση UFS 3.1, αλλά χωρίς υποδοχή κάρτας microSD. Οι ρυθμίσεις της κάμερας είναι πανομοιότυπες: 64 + 8 + 2 MP στο πίσω μέρος και ένας αισθητήρας 16 MP στο μπροστινό μέρος. Τα στερεοφωνικά ηχεία υπάρχουν και στα τρία μοντέλα, αλλά τα κινέζικα μοντέλα χάνουν την υποδοχή 3,5 mm, θα πρέπει όμως να έχει NFC. Η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι ουσιαστικά ίδια στα 5.000 mAh, αν και η φόρτιση είναι πολύ πιο γρήγορη στα 67W (φόρτιση έως το 100% σε 42 λεπτά).

    Το Poco F3 GT βασίζεται επίσης σε ένα μοντέλο Redmi, συγκεκριμένα στο K40 Gaming Edition.

    Το Poco F3 (chipset S870, αλλά πιο αργή φόρτιση 33W) πωλείται περίπου στα 300 €, οπότε περιμένετε ότι το μοντέλο F3 GT θα κοστίσει περίπου το ίδιο και το X3 GT λίγο λιγότερο από αυτό.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles