21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Έρχεται το Xiaomi Mi 11 Lite… χωρίς 5G!

    Ο εμπλουτισμός της οικογένειας Mi 11 της Xiaomi θα συνεχιστεί, φυσικά. Το επόμενο μοντέλο που θα δούμε, εντός του Φεβρουαρίου, θα είναι το πιο οικονομικό Xiaomi Mi 11 Lite και πλέον ξέρουμε μερικά από τα specs του.

    Μια διαρροή από το Vietnam μας λέει οτι το chipset της συσκευής θα είναι το Snapdragon 732G της Qualcomm. Θα συνδυάζεται με 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου ενώ η οθόνη θα είναι IPS με FullHD+ ανάλυση και 120Hz refresh rate. Αν… εμπιστευθούμε τα διαθέσιμα renders, η selfie κάμερα θα βρίσκεται μέσα σε ένα hole notch και το κάτω bezel θα είναι σχετικά μεγάλο.

    Στο πίσω μέρος θα υπάρχει μια τριπλή κάμερα με κύριο αισθητήρα 64MP, συν δύο ακόμη αισθητήρες των 8MP και 5MP, για ultra-wide και depth ή macro λήψεις. Όσο για την τιμή του, θα κυμανθεί κοντά στα $350, τουλάχιστον στην αγορά του Vietnam, ξεκινώντας από το Μάρτιο.

    [via]

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles