19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Έρευνα για την «Ψηφιακή Στρατηγική της Κύπρου» από την Accenture

    digital

    Μελέτη με τίτλο: «Ψηφιακή Στρατηγική της Κύπρου», αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων Κύπρου (ΟΕΒ) και το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ) σε συνεργασία με τη εταιρεία Logicom, τη Cyta, την Τράπεζα Κύπρου και την εταιρεία Accenture.

    Η μελέτη θα διενεργηθεί από τη διεθνή εταιρία συμβούλων ACCENTURE, και στοχεύει να αναδείξει την Ψηφιακή Ωριμότητα της Κύπρου συνολικά καθώς και επιλεγμένων τομέων της οικονομίας και να προδιαγράψει σε πρώτο στάδιο το Ψηφιακό Όραμα και τη Στρατηγική για τη χώρα. Παράλληλα, μέσα από το ειδικά σχεδιασμένο  ερωτηματολόγιο της έρευνας για επιχειρήσεις, αναμένεται να αναδειχθούν οι Ψηφιακές Δεξιότητες των εταιρειών / επιχειρήσεων που εδρεύουν στην Κύπρο και κατά πόσον αυτές είναι έτοιμες να ανταποκριθούν στις νέες ψηφιακές προκλήσεις και τάσεις. Η ανάλυση των αποτελεσμάτων θα χρησιμεύσει στον καθορισμό της Ψηφιακής Στρατηγικής της Κύπρου και συγκεκριμένων δράσεων για την υλοποίησή της.

    Σημειώνεται ότι η ανάπτυξη ψηφιακών τεχνολογιών και η εφαρμογή τους στις εθνικές οικονομίες αποτελεί παγκόσμια τάση και είναι προτεραιότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παράλληλα, η ταχύτερη ενσωμάτωση των ψηφιακών τεχνολογιών στις επιχειρήσεις αποτελεί κρίσιμο παράγοντα  για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς τους και για τη διαρκή ανάπτυξη της οικονομίας. Το ερωτηματολόγιο της ερεύνα μπορείτε να το βρείτε πατώντας εδώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles