18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Έσπασε το ρεκόρ περισσότερων retweets στην ιστορία, ζητώντας… δωρεάν nuggets για ένα χρόνο από τα Wendy’s!

    Ένα μήνα πριν, ο Carter Wilkerson ρώτησε τα Wendy’s -μέσω twitter- πόσα retweets χρειάζεται για να αποκτήσει δωρεάν προμήθειες σε …chicken nuggets για έναν ολόκληρο χρόνο. Η απάντηση της εταιρείας; “18 εκατομμύρια!”. Κι όμως το νούμερο δεν πτόησε το νεαρό, που άρχισε την προσπάθειά του για να τα καταφέρει.

    nuggsforcarter

    Και δεν τα πήγε καθόλου άσχημα! Η καμπάνια “#NuggsforCarter” έγινε viral και, με τη δύναμη ακόμη και εταιρειών όπως η Microsoft και η Google ή και διασημοτήτων όπως ο Aaron Paul, κατάφερε να φτάσει σε τρελά νούμερα.

    C8sk8QlUwAAR3qI

    Και μπορεί να μην έπιασε το ρεκόρ των 18 εκατομμυρίων που του ζήτησε η γνωστή αλυσίδα, κατάφερε όμως να σπάσει ένα ιστορικό ρεκόρ, της φωτογραφίας με τα πιο πολλά retweets που ήταν της Ellen DeGeneres με το περίφημο selfie των Oscar που έγινε retweet πάνω από 3.435.000 φορές.

    Το post του Carter, όπου ζητάει τα nuggets του, έχει ξεπεράσει τα 3.500.000 retweets και …συνεχίζει!

    Φυσικά τα Wendy’s δεν τον άφησαν χωρίς το δωράκι του, καθώς του έδωσαν τις προμήθειες ενός έτους που ήθελε, ενώ έκαναν και μία δωρεά 100.000 δολαρίων στο Dave Thomas Foundation for Adoption για τη …δωρεάν διαφήμιση.

    Όσο για την Ellen DeGeneres, η δημοφιλής παρουσιάστρια τον κάλεσε στην εκπομπή της και έβγαλαν μαζί μία …selfie! Για να δούμε πώς θα τα πάει από retweets.

    carter

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles