15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ετοιμαστείτε για το μεγάλο finale! Συναρπαστικό το νέο trailer του Stranger Things

    Το part 1 του 4ου κύκλου του Stranger Things ανέβηκε στο Netflix πριν από μερικές εβδομάδες, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Η γνωστή εταιρεία streaming έχει δώσει στους fans μια μικρή γεύση από το τι μέλλει γενέσθαι στο β’ μέρος της σεζόν με ένα σύντομο teaser, όμως πριν από μερικές ώρες δημοσιεύτηκε το full trailer για τα επεισόδια που θα δούμε την 1η Ιουλίου.

    Ενώ το πρώτο μέρος της τελευταίας σεζόν είχε 7 επεισόδια, το part 2 περιλαμβάνει μόνο δύο, τεραστίων όμως διαστάσεων. Το πρώτο επεισόδιο, για παράδειγμα, θα ξεπερνά σε διάρκεια τα 80 λεπτά, ενώ το δεύτερο θα είναι περίπου δυόμιση ώρες.

    Το part 2 του Stranger Things αποτελεί και το τέλος της τρέχουσας ιστορίας, πιθανότητα όμως θα στήσει το σκηνικό για την επόμενη σεζόν της σειράς, η οποία θα είναι και η τελευταία.

    Δείτε στη συνέχεια το νέο trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Αποκαλύφθηκε το επίσημο trailer για τον 4ο κύκλο του Westworld

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles