15.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Στις 18 Ιουνίου μία μεγάλη ανακοίνωση για την Amazon. Έρχεται το 3D smartphone; (vid)

    Ένα teaser που αναφέρεται σε ένα event που ετοιμάζει για τις 18 Ιουνίου και στο οποίο θα λανσάρει ένα νέο συναρπαστικό προϊόν κυκλοφόρησε η Amazon και, όπως όλα δείχνουν, εκείνη την ημέρα αναμένεται να ανακοινωθεί το πολυαναμενόμενο 3D smartphone της.

    Η εταιρεία θα πραγματοποιήσει το event παρουσίασης της συσκευής στο Seattle, όπου ο ίδιος ο Jeff Bezos θα παρουσιάσει στους παρευρισκόμενους πιθανότατα την εντυπωσιακή συσκευή.

    Το 3D smartphone της Amazon δεν αποκαλύπτεται στο video, ωστόσο από τις αντιδράσεις πελατών της εταιρείας που εμφανίζονται σ’ αυτό είναι κάτι παρά πάνω από πιθανό να είναι αυτή η ανακοίνωση που ετοιμάζεται.

    Το πρώτο έξυπνο κινητό της αμερικανικής εταιρείας θα διαθέτει, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, ένα τρισδιάστατο καινοτόμο interface για το οποίο θα φροντίζουν και οι τέσσερις συμπληρωματικές κάμερές του που βρίσκονται στις άκρες τις εμπρόσθιας επιφάνειάς του. Έχουμε ήδη διαβάσει γι’ αυτό από τον Απρίλιο σε σχετικό ρεπορτάζ της WSJ ενώ το Μάιο διέρρευσε και ένα rendering από αυτό.

    amazon-unveiling-device-june-18

    Τώρα μαζί με το teaser video, η Amazon προωθεί τη συσκευή και με τη φωτό που βλέπετε παραπάνω. Για να δούμε, λοιπόν, τι μας ετοιμάζει ο Jeff Bezos και η εταιρεία του, σε μερικές ημέρες από σήμερα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles