16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Οι Facebook διαφημίσεις μας ακολουθούν πλέον παντού!

    Μέσω δύο νέων υπηρεσιών, των Atlas και Audience Network, το Facebook μπορεί πλέον και διαθέτει τις διαφημίσεις του σε άλλα sites και τρίτες mobile εφαρμογές αντίστοιχα. Τι σημαίνει αυτό για τους χρήστες; Πως τα δεδομένα τους στο δημοφιλέστερο Κοινωνικό Δίκτυο αξιοποιούνται πλέον για να τους κυνηγούν οι διαφημιστές και εκτός Facebook.

    facebook ads

    Είναι ξεκάθαρο πως το Facebook ανταγωνίζεται τη Google και τις υπηρεσίες της AdWords και AdMob, καθώς επίσης και διαφημιστικές υπηρεσίες άλλων εταιριών, με τη μόνη διαφορά πως είναι η μόνη εταιρία η οποία διαθέτει τόσα πολλά προσωπικά δεδομένα χρηστών.

    Μέσω του Atlas, το Facebook υπόσχεται διαφημίσεις οι οποίες στοχεύουν πραγματικούς ανθρώπους και όχι cookies, τόσο μέσω υπολογιστών, όσο μέσω και κινητών συσκευών. Με το Audience Network, Facebook διαφημιστές και προγραμματιστές τρίτων εφαρμογών έρχονται σε επαφή και συνεργάζονται, η κάθε πλευρά για τα συμφέροντα της. Από τη μία πλευρά, οι 1,5 εκατ. ενεργοί διαφημιστές βρίσκουν νέες θέσεις για τις διαφημίσεις τους, ενώ οι προγραμματιστές έναν ακόμη τρόπο απόκτησης εσόδων (μέσω των διαφημίσεων).

    Και οι δύο νέες υπηρεσίες του δημοφιλέστερου Κοινωνικού Δικτύου είναι διαθέσιμες για όλους τους διαφημιστές (και προγραμματιστές στην περίπτωση του Audience Network).

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles