19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Τι δουλειά έχει ένας… μπλε δεινόσαυρος στο Facebook account μας;

    Ένα χαριτωμένο… μπλε δεινοσαυράκι επιστρατεύει το Facebook, ώστε να βοηθήσει τους χρήστες του στην κατανόηση των ρυθμίσεων των προσωπικών δεδομένων τους, αλλά και την καλύτερη αξιοποίησή τους.

    blue-dinosaur-facebook2

    Η λειτουργία Privacy Checkup, με “μασκότ” το μπλε δεινόσαυρο που βλέπετε στη φωτογραφία, θα σας πάρει ένα με δύο λεπτά να ολοκληρωθεί και, για μία ακόμη φορά, θα σας γυρίσει… “back to the basics“…

    Ποιος μπορεί να δει τα posts σας, ποιες εφαρμογές έχουν πρόσβαση στο λογαριασμό σας, ποιος μπορεί να δει τις πληροφορίες του profile σας.

    Το Privacy Checkup έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του την περασμένη άνοιξη όταν και δοκιμάστηκε σε μία μικρή ομάδα χρηστών, τώρα ωστόσο μπορεί να το δει ο καθένας.

    blue-dinosaur-facebook3

    Βέβαια, οφείλουμε να σημειώσουμε ότι δεν περιλαμβάνει όλου του τύπου τις ρυθμίσεις που μπορείτε να κάνετε, καθώς κάποιες ακόμη παραμένουν “βαθιά κρυμμένες” μέσα στο μενού των settings του Facebook.

    Παρ’ όλα αυτά, ο μπλε δεινόσαυρος κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει σε κάποιες βασικές επιλογές, ειδικότερα χρήστες που δεν είναι απόλυτα εξοικειωμένοι με όλα αυτά. Δείτε το video για περισσότερα…

    Facebook’s Privacy Checkup from Facebook on Vimeo.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles