21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το Facebook Home για Android διέρρευσε λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία του

    Το Facebook Home, το νέο σπίτι του Facebook στο Android, το οποίο παρουσιάστηκε πριν λίγες μέρες και η επίσημη κυκλοφορία του έχει οριστεί για τις 12/04, φαίνεται πως διέρρευσε στο ίντερνετ τέσσερις μέρες νωρίτερα.

    Facebook Home

    Το site MoDaCo έδωσε στη δημοσιότητα μέσω του Mega τρία αρχεία για τη beta έκδοση του Facebook Home. Τα τρία αυτά αρχεία αφορούν την κύρια Facebook εφαρμογή, μία νέα έκδοση της εφαρμογής Facebook Messenger (η οποία ενσωματώνει και τα SMS) και τέλος την εφαρμογή Home/launcher.

    Η έκδοση αυτή έχει παρθεί από ένα HTC First smartphone και παρουσιάζει πολλά bugs. Επίσης, φαίνεται πως δεν είναι ολοκληρωμένη, καθώς τα Chat Heads δε λειτουργούν. Παρόλα αυτά, όσοι χρήστες βιάζονται πολύ για να δοκιμάσουν το Facebook Home, μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν.

    Για τη χρήση της εφαρμογής, οι χρήστες θα πρέπει πρώτα να αφαιρέσουν τις εφαρμογές Facebook και Facebook Messenger από την Android συσκευή τους. Ύστερα, θα χρειαστεί μέσα από τις ρυθμίσεις, στις Εφαρμογές, να επιλέξουν την επιλογή για εγκατάσταση εφαρμογών από άγνωστες πηγές. Τέλος, θα χρειαστεί να περάσουν τα τρία αρχεία (αρχείο 1, αρχείο 2, αρχείο 3) και αφού τα εγκαταστήσουν (μέσω ενός file explorer), να πατήσουν το πλήκτρο Home της συσκευής τους για να τους δοθεί η επιλογή για το Facebook Home.

    Εμείς στο DigitalLife.gr θα σας συμβουλεύαμε να περιμένετε την official έκδοση σε τέσσερις μέρες από σήμερα, για διάφορους λόγους ασφαλείας αρχικά, αλλά και λόγω των bugs. Λέγεται πως το Facebook Home μπορεί να λειτουργήσει σε περισσότερες συσκευές εκτός των HTC One, HTC One X, Samsung Galaxy S III, Samsung Galaxy S4 και Samsung Galaxy Note II, τα οποία και επίσημα έχουν ανακοινωθεί πως λειτουργούν άψογα με το Facebook Home.

    Καλό θα ήταν να μη δοκιμάσετε τη beta έκδοση του Facebook Home σε παλαιότερες και πιο αδύναμες Android συσκευές, καθώς σε ένα HTC Desire που το δοκιμάσαμε, το Facebook Home δεν έτρεξε ποτέ και μετά από επανεκκίνηση το smartphone δεν άνοιξε ποτέ (φόρτωνε επ’άπειρον). Χρειάστηκε επιστροφή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις για επαναφορά.

    Update: Φαίνεται πως το Facebook απενεργοποίησε σχετικά γρήγορα τη διαρροή αυτή.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles