18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το Facebook αποκτά διαδραστικές εικόνες μέσω του ThingLink

    Πώς θα σας φαινόταν οι εικόνες στο Facebook να ήταν διαδραστικές, έχοντας πάνω τους διάφορα εικονίδια με συνδέσμους να οδηγούν σε άλλα sites, βίντεο κλπ;

    facebook interactive images

    Η υπηρεσία ThingLink υπόσχεται αυτό ακριβώς. Αγγίξτε μια εικόνα και εξερευνήστε την. Δείτε ως παράδειγμα μία εικόνα, η οποία εμφανίζει διάφορες επιλογές αν περάσετε το ποντίκι σας πάνω από αυτήν. Φοβερό ε; Τέτοιες εικόνες υποστηρίζονται πλέον και στο Facebook!

    Μπορείτε κι εσείς να δημιουργήσετε τις δικές σας εικόνες με τα εικονίδια και τους συνδέσμους τους οποίους επιθυμείτε, εύκολα και δωρεάν. Αρκεί να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό στο ThingLink. Η κοινοποίηση μιας διαδραστικής εικόνας στο Facebook εμφανίζεται αρχικά ως προεπισκόπηση βίντεο και όταν ο χρήστης κάνει κλικ με το ποντίκι στο πλαίσιο της εικόνας, τότε ανοίγει κανονικά η εικόνα. Δείτε ένα παράδειγμα εδώ.

    Μπορείτε να διαμοιραστείτε μία εικόνα του ThingLink πατώντας στο τρίτο εικονίδιο στο αριστερό μέρος της εικόνας, αφού περάσετε το ποντίκι πάνω από αυτή. Οι διαδραστικές εικόνες είναι συμβατές και με το Twitter.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles