11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το Facebook αποκτά μίας μορφής… dislike (έστω και στα μηνύματα)

    Τα stickers είναι μία από τις πλέον πρόσφατες προσθήκες του Facebook στα μηνύματα που στέλνετε μέσω του δημοφιλούς social networking site, είτε από το κινητό σας είτε ακόμη και από το web. Το θετικό στην περίπτωσή τους είναι ότι είναι δωρεάν και, σε αρκετές περιπτώσεις, μπορούν να “ζωντανέψουν” την επικοινωνία με τους φίλους σας. Το νέο Facebook Like sticker pack, ωστόσο, που διαθέτει, προκαλεί περισσότερες συζητήσεις από τα υπόλοιπα, ενσωματώνοντας κάτι που ζητούν εδώ και καιρό κάποιοι χρήστες του, τη δυνατότητα… “dislike”, έστω με κάποιο τρόπο.

    Το νέο Facebook Like sticker pack έχει πληθώρα από εικονίδια, με το γνωστό “χεράκι” του Facebook, σε “στάσεις” επιδοκιμασίας, αποδοκιμασίας – και όχι μόνο όπως βλέπετε στη συνοδευτική φωτογραφία.

    Facebook Like sticker pack

    Μπορείτε να το κατεβάσετε (δωρεάν όπως είπαμε) από το Store της εφαρμογής του Facebook και να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε. Ωστόσο, και πάλι η επιθυμία κάποιων για ένα dislike button στο Facebook παραμένει (και μάλλον θα παραμείνει για καιρό ακόμη) ανεκπλήρωτη.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles