18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Για παρακολούθηση φίλων στο Facebook, χρησιμοποιήστε τη λίστα «Στενοί φίλοι»!

    Το Facebook είναι ένα τέλειο εργαλείο κατασκοπίας, καθώς πολλοί είναι οι χρήστες οι οποίοι γεμίζουν το προφίλ τους με προσωπικές πληροφορίες. Ποιες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές βλέπουν, ποια μουσική ακούν, ποια βιβλία διαβάζουν, κλπ. Οι συγκεκριμένες πληροφορίες είναι ορατές στα προφίλ των χρηστών, όμως δε θα ήταν ωραίο να ενημερώνεστε για όλες αυτές τις πληροφορίες, καθώς και για τα likes, σχόλια, δημοσιεύσεις κλπ, των φίλων σας;

    facebook spy

    Γι’αυτό υπάρχει η λίστα «Στενοί Φίλοι». Είναι γνωστό πως η αρχική σελίδα του Facebook δε δείχνει όλες τις δημοσιεύσεις των φίλων σας, πόσο μάλλον τα likes που κάνουν και τα σχόλια που αφήνουν, μερικά από τα οποία εμφανίζονται στο ticker, το πλαίσιο πάνω δεξιά το οποίο ανανεώνεται συνεχώς. Για να μη χάνετε τίποτα και να παρακολουθείτε τους φίλους σας, χρησιμοποιήστε τη λίστα «Στενοί Φίλοι».

    Αρχικά, οι φίλοι σας δεν ενημερώνονται όταν τους προσθέτετε στη συγκεκριμένη λίστα, την οποία έχουν όλοι οι χρήστες. Μπορείτε να βρείτε τη λίστα μαζί με τις υπόλοιπες, στα αριστερά της αρχικής σας σελίδας, και να προσθέσετε σε αυτήν όσους χρήστες επιθυμείτε να παρακολουθήσετε.

    Κάθε φορά που κάποιος χρήστης από τη λίστα δημοσιεύει ένα μήνυμα, μια φωτογραφία ή ένα βίντεο και σας περιλαμβάνει στο κοινό του μηνύματος, μία ειδοποίηση θα καταφθάνει στο εικονίδιο των ενημερώσεων σας. Επίσης, εκτός από τις ειδοποιήσεις, μπορείτε να επισκέπτεστε τη λίστα «Στενοί φίλοι» για να ενημερώνεστε για τις υπόλοιπες δραστηριότητες των φίλων που έχετε προσθέσει. Για παράδειγμα, όταν κάνουν like ή σχολιάζουν σε μια δημόσια δημοσίευση, θα το μαθαίνετε.

    Τέλος, όταν αναφέρουμε τη λέξη παρακολούθηση για τη λίστα «Στενοί φίλοι», μη νομίζετε πως θα μαθαίνετε τα πάντα για τους φίλους σας, καθώς το Facebook διαθέτει πολύ καλές ρυθμίσεις απορρήτου. Θα μαθαίνετε μονάχα για τη δραστηριότητα των φίλων σας σε δημόσιες δημοσιεύσεις ή σε δημοσιεύσεις στων οποίων το κοινό περιλαμβάνεστε κι εσείς. Και πάλι όμως, δε θα σας ξεφεύγει τίποτα από όσα υπό άλλες συνθήκες ίσως βλέπατε στην αρχική σελίδα!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles