22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Σύντομα θα στέλνεις Facebook μηνύματα μόνο με το Messenger app

    Επανέρχεται το Facebook στην προώθηση του Messenger app, η οποία είχε ξεκινήσει τον Απρίλιο. Τότε, το Facebook είχε ειδοποιήσει κάποιους Ευρωπαίους χρήστες πως το chat παύει να υπάρχει στο κύριο Facebook app και πως απαιτείται η εγκατάσταση του Messenger για την chat εμπειρία.

    facebook install messenger

    Παρόμοιες ειδοποιήσεις ξεκίνησαν αυτές τις μέρες να δέχονται χρήστες σε όλο τον κόσμο στις Android και iOS εφαρμογές του Κοινωνικού Δικτύου, εφόσον φυσικά δεν έχουν εγκαταστήσει το Messenger app.

    Οι εκδόσεις οι οποίες (προς το παρόν) δεν επηρεάζονται από την αλλαγή αυτή είναι οι web και mobile εκδόσεις του Facebook, το Windows Phone app, το iPad app και το Paper app (δεν είναι ακόμη διαθέσιμο στην Ελλάδα).

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το WhatsApp είναι πλέον το δημοφιλέστερο mobile chat app

    Αν και ανεξάρτητες εφαρμογές, η κύρια εφαρμογή του Facebook και το Messenger μπορούν και συνεργάζονται. Το εικονίδιο των μηνυμάτων στην κύρια εφαρμογή αξιοποιεί το Messenger app, ενώ όσοι απλά θέλουν να στείλουν ένα μήνυμα σε κάποιον φίλο τους, δε θα χρειάζεται να περνούν από το News Feed της κύριας εφαρμογής. Θα ανοίγουν απευθείας το Messenger.

    Η κίνηση αυτή του Facebook έχει αυξήσει έως τώρα τους χρήστες του Messenger σε 200 εκατ. και επιτρέπει στην ομάδα του Κοινωνικού Δικτύου να βελτιώνει την εφαρμογή όπως επιθυμεί.

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles