21.6 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Επιμένουν οι φήμες πως το Facebook ετοιμάζει mobile news reader

    Ενώ πιστεύαμε πως θα ακούσουμε κάτι γι αυτό στο event που πραγματοποίησε το Facebook την 20η Ιουνίου, το μόνο το οποίο ακούσαμε, ήταν για τα video του Instagram. Οι φήμες όμως πως το Facebook ετοιμάζει ένα news reader για κινητές συσκευές, αντίστοιχο των Flipboard ή του Pulse, σύμφωνα με την WallStreet Journal.

    facebook-has-been-working-on-a-mobile-news-reader-for-over-a-year

    Το project, σύμφωνα με την ίδια πηγή, είναι «στα σκαριά» εδώ κι ένα χρόνο από τους μηχανικούς του Facebook και το εσωτερικό του όνομα είναι το Reader, αν και μάλλον θα το «αλλάξουν» όταν αποφασίσουν να το παρουσιάσουν. Ποιος είναι ο στόχος του Facebook; Μα φυσικά να προωθήσει ακόμα περισσότερο το περιεχόμενο που αναρτούν όλα τα sites στο κοινωνικό δίκτυο, αλλά και να ικανοποιήσει το κενό που άφησε πίσω του το κλείσιμο του Google Reader.

    Θα τα καταφέρει; Δεν το γνωρίζουμε με ασφάλεια. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος από το Flipboard που αποδεικνύεται μία εξαιρετική εφαρμογή, αλλά και δημοφιλής, εφόσον έχει περισσότερους από 50 εκατομμύρια χρήστες. Αλλά και από το γεγονός πως υπάρχει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό από χρήστες (τους λεγόμενους opinion makers) που δεν χρησιμοποιούν το Facebook, ούτως ή άλλως, για την ενημέρωσή τους.

    Αν θέλετε να δοκιμάσετε πάντως έναν ενδιαφέροντα reader, μέχρι να επιλέξετε αυτόν που θα ανακοινώσει σχετικά σύντομα απ’ ότι φαίνεται το Facebook, εκτός των Flipboard και Pulse, προετοιμαστείτε δοκιμάστε και τον νέο reader που φτιάχνουν οι προγραμματιστές του Digg. Κάτι μας λέει πως θα κλέψει τις εντυπώσεις.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles