19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το ψεύτικο μωρό στο American Sniper έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια

    Φανταστείτε αυτό. Είσαι έτοιμος να γυρίσεις τη μεγάλη σκηνή της ημέρας και το μωρό που θα έπρεπε να είναι στο σετ έχει πυρετό. Σίγουρα θα υπάρχει backup plan σε μία τόσο μεγάλη παραγωτή. Τουτέστιν ένα δεύτερο μωρό. Κι όμως δεν είναι η τυχερή σου μέρα αφού τυχαίνει να λείπει και αυτό από το σετ. Πρόβλημα μεγάλο.

    american-sniper-baby

    Στα γυρίσματα του American Sniper, το φιλμ του Clint Eastwood που σπάει τα ρεκόρ, δεν υπήρχε κάποιο μωρό εύκαιρο για να στηθεί η σκηνή με τον πρωταγωνιστή Bradley Cooper και η παραγωγή αναγκάστηκε να αυτοσχεδιάσει. Που σημαίνει πως βρήκαν το πιο πρόχειρο και πλαστικό μωρό που υπήρχε εκεί κοντά και το έδωσαν στην αγκαλιά του “ελεύθερου σκοπευτή” Chris Kyle. 
    Φυσικά το κοινό κατάλαβε αμέσως την διαφορά και έκτοτε τα forum έχουν ξεσαλώσει κατηγορώντας για την λύση της τελευταίας στιγμής που σκέφτηκε μία παραγωγή που κόστισε 60 εκατομμύρα δολάρια και ένα φιλμ που είναι στις υποψηφιότητες των Όσκαρ για Καλύτερη Ταινία. 

    Φταίει ο κακός προγραμματισμός; Το γεγονός πως όταν η πρώτη λήψη ικανοποιεί τον Eastwood, σπάνια γυρίζει δεύτερη; Ήταν τόσο σημαντικό να δει το κοινό το μωρό στην αγκαλιά του πρωταγωνιστή; Και με τέτοια CGI τεχνολογία που είναι διαθέσιμη σήμερα δεν θα μπορούσε το θέμα να λυθεί με κάποιο ειδικό εφέ;
    Αυτές τις απορίες καταθέτει το κοινό και μέχρι τώρα δεν έχει πάρει κάποια ικανοποιητική απάντηση από executive του Hollywood. Και ούτε πρόκειται μάλλον. Μάλιστα κάποιοι πέρασαν και σε ειρωνικά σχόλια του στυλ πως η παραγωγή μάλλον δεν εμπιστεύτηκε τον Cooper να κρατήσει ένα μωρό. Ακόμα και στο Hangover αυτό το κράταγε ο Γαλιφιανάκης…
    Μένει να δούμε εάν το fake μωρό καταφέρει να δώσει την δική του… ώθηση και σηκώσει το Όσκαρ η ταινία. Τότε θα έχουν να λένε οι παραγωγοί πως αποδείχθηκε και γούρικο!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles