18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Fall Guys: Τον Ιούνιο η free-to-play έκδοση σε Xbox και Nintendo Switch

    Έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από τη στιγμή που η Mediatonic επιβεβαίωσε ότι το Fall Guys: Ultimate Knockout θα έφτανε στο Xbox και στο Nintendo Switch. Ύστερα από μερικές καθυστερήσεις, η αναμονή σχεδόν τελείωσε, αφού το άκρως διασκεδαστικό battle royale platform καταφθάνει όχι μόνο στις κονσόλες αλλά και στο Epic Games Store στις 21 Ιουνίου. Η έκδοση για το PlayStation 5 είναι επίσης καθοδόν, και, με βάση τα όσα έγιναν γνωστά, θα είναι free-to-play και θα υποστηρίζει πλήρως cross-play και cross-progression.

    Σημειώνεται ότι το παιχνίδι πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο PS4 και το Steam τον Αύγουστο του 2020 και η επιτυχία του ήταν τεράστια. Εκατομμύρια παίκτες “καθηλώθηκαν” στο PC μέσα σε λίγες μόλις μέρες από την κυκλοφορία του και έγινε το πιο δημοφιλές παιχνίδι εκείνη την περίοδο στο PlayStation Plus. Μπορεί ο αριθμός των παικτών να έχει μειωθεί σε σχέση με τον πρώτο καιρό, όμως ο ερχομός του Fall Guys σε περισσότερες πλατφόρμες, η μεταβολή του σε free-to-play και η νέα season που ανακοινώθηκε αναμένεται να ανανεώσουν το ενδιαφέρον του κοινού.

    Διαβάστε επίσης:

    Έρχεται ολοκαίνουριο game “Lord of the Rings” για κινητές συσκευές

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles